Google Translate
Google Translate
vetlanda logotyp

Svensk fastighets­förmedling till Vetlanda

Nu etablerar sig Svensk fastighetsförmedling i Vetlanda och söker just nu med ljus och lykta efter en passande lokal, så att de kan öppna till sommaren.

Edyta Hammar

Edyta Hammar driver Svensk fastighetsförmedling i Eksjö, Hultsfred och Vimmerby, nu har hon siktet inställt på Vetlanda.

Svensk fastighetsförmedling är ett franchisebolag och det finns i dag cirka 230 butiker i hela landet.

Edyta Hammar driver Svensk fastighetsförmedling i Hultsfred, Eksjö och Vimmerby, men har nu alltså siktet inställt på att öppna butik och kontor i Vetlanda.

– Det var faktiskt i Vetlanda jag började min karriär. Då hade Svensk fastighetsförmedling en butik här, som sen lades ner, berättar hon.

Kunder från Vetlanda

Anledningen till att de vill öppna upp i just Vetlanda är för att det gränsar till Eksjö, Hultsfred och Vimmerby.

– Det blir naturligt för oss och vi har redan en del kunder från Vetlanda. Sen är det aldrig fel att det finns flera fastighetsmäklare att välja bland. Det är annars vanligt att kunderna tar den som finns men när det finns flera kan de välja den som de tror kommer hjälpa dem att göra den bästa affären. Det är viktigt med konkurrens även för oss så att vi alltid utvecklas och försöker bli bättre, säger Edyta.

Företaget har i dag sex anställda, men planen på sikt är att anställa fler.

– Tanken är att vi längre fram ska ha personal som finns på plats i Vetlanda hela tiden, säger hon.

Om de lyckas hitta en lokal är tanken att de ska öppna till sommaren.

– Vi ser verkligen fram emot att få öppna kontor i Vetlanda och finnas behjälpliga för våra framtida säljare och köpare i sin livs största affär, säger Edyta.

Prenumerera på nyheter

Bocka i rutan och fyll i din e-postadress så får du ett meddelande så fort vi publicerar något nytt från Vänliga Vetlanda!

Hantera prenumerationer