Google Translate
Google Translate
vetlanda logotyp

Fiskecamp i hjärtat av Småland

Bo i röda timmerstugor med vattnet utanför dörren. På campen hos Smålandsfiskarna finns fem dammar som innehåller regnbåge och öring för sportfiske. Det finns bastu och badtunna.

Smålandsfiskarna i Vetlanda kommun

På grund av den rådande situationen med coronaviruset covid-19 och den smittorisken som finns har Smålandsfiskarna valt att inte ta emot några bokningar just nu. Detta beslut gäller tillsvidare och denna information tas bort när läget är annorlunda.

I detta vackra landskap finns en idyll. Här vakar öring och regnbåge precis utanför stugornas dörrar. Campen är belägen ca 2,5 mil söder om Vetlanda i utkanten av den lilla byn Slageryd. Här finns tolv timrade stugor – alla med sin egen karaktär. Det finns allt från tvåbädds- till sexbäddsrum vackert inbäddade i skogen runt campens fem dammar. Vissa stugor har egna kök, andra delar ett gemensamt kök. Bastu och badtunna finns för anläggningens gäster.

Här finns också möjligheter att hyra en lokal för cirka 25 personer för olika aktiviteter: exempelvis födelsedagskalas, bröllop, konferens, kick-off på jobbet.

Har man fiskeredskap med sig – kastspö eller flugfiskespö – kan man lösa fiskekort och njuta av spänningen i att fiska ädelfisk i dammarna.

Smålandsfiskarna samarbetar med många upplevelseföretag och kan därför erbjuda ett varierat utbud av aktiviteter som passar just er.

Taggar

#fiska  #natur  #stuga&lägenhet 

Kontaktuppgifter

Smålandsfiskarna
guide@smalandsfiskarna.se
0735-034 232
076-327 19 10

Korsberga, Slageryd Östergård 34

meta fail

Smålandsfiskarna

Slageryd Östergård 34

Korsberga

long: 57.6657577 Lat: 14.9833921

Gå till toppen