Google Translate
Google Translate
vetlanda logotyp

Jobba och gör karriär i Vetlanda

Söker du nytt jobb i Vetlanda? Vetlanda ligger i topp i regionen när det gäller företagsetableringar och det går bra för vårt näringsliv. Kan det möjligtvis bero på kombinationen karriärsmöjligheter och livskvalitet?

Arbetsförmedlingen i Vetlanda

Om du är ute efter ett nytt jobb i Vetlanda är Arbetsförmedlingen Länk till annan webbplats. rätt ställe att vända dig till. I Vetlanda hittar du Arbetsförmedlingen på Vitalagatan 7B och du kan kontakta dem antingen på telefon 0771‑41 64 16 eller via mail till vetlanda@arbetsformedlingen.se.

Sök offentliga jobb hos Vetlanda kommun

Vetlanda kommun som organisation är Vetlanda kommuns största arbetsgivare och har över 2 900 anställda. En kommunal verksamhet rymmer en stor bredd bland tjänsterna med allt från praktiska arbeten till administrativa jobb. Besök Vetlanda kommuns jobbportal Länk till annan webbplats. för att se vilka offentliga jobb som finns lediga just nu.

Vetlandas största arbetsgivare

Förutom Vetlanda kommun som med sina 2 900 anställda är kommunens största arbetsgivare finns flera stora och internationella företag i kommunen. Bland de större företagen kan nämnas Hydro Länk till annan webbplats., Elitfönster Länk till annan webbplats., OBOS i Sverige AB Länk till annan webbplats., Trivselhus i Vetlanda AB Länk till annan webbplats., Metsä Tissue AB Länk till annan webbplats., Swedstyle Ekenässjön Länk till annan webbplats., Beslag & Metall Länk till annan webbplats., Stålöv AB Länk till annan webbplats. och Ekenäs Mekaniska AB Länk till annan webbplats..