Google Translate
Google Translate
vetlanda logotyp

Skola och omsorg
i Vetlanda

Ett givet frågetecken för alla föräldrar är naturligtvis skola och barnomsorg. Samma sak gäller för äldre som också kan behöva omsorg. Oavsett om du är nyinflyttad eller har bott i staden länge har vi här samlat information om vart du kan vända dig.

Det är till Vetlanda kommun du ska vända dig om du har frågor om omsorg. Du kan använda länkarna här nedan eller gå direkt till Vetlanda kommuns hemsida Länk till annan webbplats..

Förskola och skola

Vetlanda kommun erbjuder utbildning ända från förskoleålder till grundskola och vuxenutbildning. Här finns Njudungsgymnasiet Länk till annan webbplats. som erbjuder ett stort utbud av både studieförberedande och yrkesförberedande program. Hitta mer information om förskola och skola på Vetlanda kommuns hemsida Länk till annan webbplats..

Omsorg och stöd

Har du eller någon i din närhet behov av omsorg eller stöd? Det kan röra sig om missbruk och beroende, hälso- och sjukvård, ekonomiskt stöd, omsorg för äldre eller för funktionsnedsatta. Läs mer om vilka typer av omsorg och stöd som Vetlanda kommun erbjuder Länk till annan webbplats. på kommunens hemsida.