Musikcaféserien - John Bauer Brass 30 bast

Information om evenemanget

Missionskyrkan, Missionsgatan 6

Kulturhuset Spiras mesta ensemble har hunnit fylla 30 år. Det vill de så klart fira med publiken. Och nu är det äntligen dags för jubileumsturnén! Det blir musik i toppklass och dessutom lite koreografi. Något som passar alla, i bästa JBB-anda.

John Bauer Brass under en bro.

JBB hann fylla jämnt – under pandemin. Så först nu ger de sig ut på vägarna för att fira. Det blir en kväll i bästa JBB-anda med såväl musikal som dixie, folkmusik och världsmusik på programmet, musik från många olika delar av världen.

Kanske komponerar bandets egen trumpetare Martin Isaksson något eget, eller arrangerar ett rykande färskt stycke? Klart är att det blir något som passar alla. Ta med familjen och njut av brassmusik i toppklass när musik och koreografi vävs samman till en helhetsupplevelse.

”En pandemi kom mellan oss i John Bauer Brass och alla er, fantastiska invånare i Jönköpings län. Dagar, veckor, månader och år har gått. Vi har längtat efter er och nu är det äntligen dags för oss att besöka er i Musikcaféserien.” - Yngve Nordström, JBB

Läs mer om John Bauer Brass. Länk till annan webbplats.

Abonnemang och biljetter

Konserten ingår i Musikcaféserien som sträcker sig fram till och med maj 2023. Serien består av totalt sju konserter som du tar del av genom att köpa ett abonnemang för 600 kronor. Köper du två så betalar du 300 kronor för det andra abonnemanget.

Abonnemang finns att köpa på Vetlanda bibliotek mellan den 5 och 10 september. Betala via swish eller med kontanter. Du kan även köpa abonnemang vid konserterna i Missionskyrkan, men då gäller endast swish. Kassan öppnar klockan 18.

Ett begränsat antal enstaka biljetter finns på nortic.se.

Köp biljett på Nortic Länk till annan webbplats.

Vetlanda stråkförening

Vid samtliga konserter möts publiken av ungdomar och föräldrar från Vetlanda stråkförening. De står även för kaffeserveringen. Njut av fikat och stötta samtidigt föreningen med en liten slant!

Alltid förband från musikskolan

Från klockan 18.30 spelar duktiga elever med lärare från Musikskolan.

Övriga programmet för musikcaféet

Jönköpings Sinfonietta - A night at the opera, 9 mars
Kv.Arken - Klezmer, 3 april
Emil Jonason och Peter Friis Johansson - klarinett och flygel, 8 maj

Kontakt

Smålands Musik och Teater Länk till annan webbplats., Vetlanda Stråkförening och Vetlanda kommun
Telefon: 0383-974 58
E-post: annmari.forsberg@vetlanda.se