Musikcaféserien - Emil Jonason och Peter Friis Johansson, klarinett och flygel

Information om evenemanget

Missionskyrkan, Missionsgatan 6

Klarinettisten Emil Jonason bjuder på det bästa av det bästa ur sin musikaliska bakficka, tillsammans med pianisten Peter Friis Johansson. Allt i ett lika oväntat som spännande program.

Emil och Peter på en scen med piano.

Som duo har Emil och Peter har turnerat ihop i över 12 år och uppträtt över hela Sverige och på de stora scenerna i Europa. De har blivit hyllade i pressen för sina tolkningar av Brahms, Schumann, Debussy och Alban Berg och för sitt.

Nu presenterar de ett sprillans nytt skräddarsytt program, utformat för publiken i Jönköpings län, och utlovar något som publiken aldrig tidigare upplevt?

Läs mer om artisterna:
Peter Friis-Johansson Länk till annan webbplats.
Emil Jonason Länk till annan webbplats.

Abonnemang och biljetter

Konserten ingår i Musikcaféserien som sträcker sig fram till och med maj 2023. Serien består av totalt sju konserter som du tar del av genom att köpa ett abonnemang för 600 kronor. Köper du två så betalar du 300 kronor för det andra abonnemanget.

Abonnemang finns att köpa på Vetlanda bibliotek mellan den 5 och 10 september. Betala via swish eller med kontanter. Du kan även köpa abonnemang vid konserterna i Missionskyrkan, men då gäller endast swish. Kassan öppnar klockan 18.

Ett begränsat antal enstaka biljetter finns på nortic.se.

Köp biljett på Nortic Länk till annan webbplats.

Vetlanda stråkförening

Vid samtliga konserter möts publiken av ungdomar och föräldrar från Vetlanda stråkförening. De står även för kaffeserveringen. Njut av fikat och stötta samtidigt föreningen med en liten slant!

Alltid förband från musikskolan

Från klockan 18.30 spelar duktiga elever med lärare från Musikskolan.

Kontakt

Smålands Musik och Teater Länk till annan webbplats., Vetlanda Stråkförening och Vetlanda kommun
Telefon: 0383-974 58
E-post: annmari.forsberg@vetlanda.se