Barnteater: Alla får åka med

Information om evenemanget

Hörsalen, Vetlanda bibliotek

En liten flicka kör en blå lastbil. Hon tar med sig flera passagerare; en hängig tomte, en grubblande gris, en pojke som ramlat, en frusen hund och en ledsen nalle. Tillsammans far de till flickans hus och har saftkalas. Teatern bygger på Anna-Clara Tidholms bilderbok och spelas av Boulevardteatern.

En föreställning om empati, gemenskap, mångfald och vikten av enkel, vardaglig samvaro. Att vara olika är bra!

En flicka kör en blå lastbil med en björn, hund, pojke, gris och en tomte i släpet.

Pjäsen är anpassad för barn mellan 2 till 5 år. Ett begränsat antal biljetter till pjäsen finns att hämta på Vetlanda bibliotek gratis från och med den 18 mars. Tänk på att meddela Vetlanda bibliotek om du har hämtat biljetter men får förhinder.