Över en kopp

Information om evenemanget

Röda Korset - Kupan, Spinnargränd 2, Vetlanda

Över en kopp kan mycket hända. Röda korset och Vetlanda kommuns anhörigstöd vill erbjuda dig som anhörig en trevlig stund i vardagen över en kopp.

Ett glas med kaffe står bredvid en kruka med en grön växt i.

Under våren erbjuder Röda korset och Vetlanda kommuns anhörigstöd sex träffar för dig som vårdar, stödjer eller hjälper en anhörig i vardagen. Här kan du prata med andra i liknande situation och vara med om spännande möten och samtal - över en kopp! 

Anhörigstödet i Vetlanda finns för dig som vårdar och stödjer en anhörig som är äldre, långvarigt sjuk, har beroendeproblem eller har en funktionsnedsättning. Du kan vända dig till anhörigstödet för att delta i aktiviteter, få goda tips och råd som underlättar din vardag eller träffa andra i liknande situation.

Datum för träffarna

  • 31 januari, klockan 15.30 till 17
  • 28 februari, klockan 15.30 till 17
  • 28 mars, klockan 15.30 till 17
  • 25 april, klockan 15.30 till 17
  • 30 maj, klockan 15.30 till 17