Tipspromenad i Näsby

Information om evenemanget

Näsby Sockenstuga, Näsby

Utmana dina allmänkunskaper samtidigt som du njuter av den vackra naturen.

Med start från Näsby Sockenstuga (invid Näsby kyrka) finns två rundor. Den korta är 1,5 kilometer och den längre är 3,5 kilometer. Båda rundorna är barnvagnsvänliga och ger möjlighet att njuta av den vackra naturen ute i Näsby. Det är samma, lite kluriga, frågor på båda rundorna.

De tre bästa resultaten vinner priser som skänkts av butiker i Vetlanda. Den som vill ha med sig lite fika kan antingen sitta inne i Sockenstugan eller varför inte gå ner till sjön, Flögen, där det dessutom finns badmöjlighet!

Startavgiften är 25 kronor och betalas vid Sockenstugan.

Kontakt

Näsby Hembygdsförening
Telefon: 070-664 33 44
E-post: bo.fransson@gmail.com