Afternoon tea med jultema på Café Kvarnis

Information om evenemanget

Kvarndammens Bed & Breakfast, Brogatan 3A, Vetlanda

Välkommen till Café Kvarnis afternoon tea med jultema!

Afternoon tea är inte bara godsaker att äta utan också en stund att njuta och skämma bort sig. Café Kvarnis afternoon tea består av tre stycken egengjorda snittar, nybakade scones med lokalproducerad sylt och creme cheese. Som dessert serveras nybakta cannoli siciliani, chokladtryffel och alfajores, som serveras i mysiga Bäckalyckan. Där får ni njuta av en klassisk engelsk afternoon tea på Café Kvarnis vis. Goda teér från Kahls och kaffe från Tadah kommer att serveras och vid ankomst bjuder arrangören på ett glas alkoholfritt bubbel.

Arrangör

Kvarndammens Bed & Breakfast.

Biljettinformation

Biljett till afternoon tea med jultema kostar 325 kronor och köps på plats.