Vetlandarevyns nyårsrevy 2024: Klappat & klart

Information om evenemanget

Withalasalen, Nygatan 30, Vetlanda

Dags igen för en klassisk nyårsrevy med Vetlandarevyn!

Vetlandarevyn lovar två hysteriskt roliga timmar med både sketcher, sång och dans med Jennika Franzén, Julia Klingberg, Marica Nietsch, Martin Hallberg Jarflod och Frederik Klitsch samt Ellen Danlid och Olivia Strandberg.

Bild på Vetlandarevyns aktörer. Fem kvinnor i glittriga klänningar, två män i kostym och en skyltdocka.

Arrangör

Vetlandarevyn.

Biljettinformation

Biljetter finns att köpa direkt från Vetlandarevyn på webben, men går också att köpa på Vetlanda bibliotek och hos Maxi ICA Stormarknad från den 2 december, med öppettiderna tisdag till torsdag klockan 16–18 och lördagar klockan 11–14.

Köp biljetter hos Vetlandarevyn Länk till annan webbplats.