Jul på Trakt

Information om evenemanget

Trakt Forest Hotel, Sällehägnad 6, Holsbybrunn

Välkommen att börja julen med en stämnings­full kväll hos Trakt.

En julgranskula hänger från en gren.

På Trakt välkomnas ni med varm, hemgjord glögg och tilltugg utanför Timmerhuset tillsammans med en sprakande brasa. Inne har de dukat upp en buffé med klassiska julrätter blandat med några nya tillbehör i Traktkökets anda. De har valt ut det de tycker är det godaste på julbordet och använder sig av utvalda råvaror med lokal anknytning.

Efter buffén serveras en vinterinspirerad dessert och gottebord med hemkokt julgodis. Som i all Trakts matlagning utgår de ifrån säsong och med inspiration från gården och skogen. Till julmaten serverar de julmust och julöl från Kvarnagårdens bryggeri eller ett passande vin från vingården i Umbrien.

Nytt för i år är att de även erbjuder glöggprovning i lilla stugan på gården. Vandra tillsammans med lyktor till stugan och smaka på lokal glögg och lokala drycker i en mysig miljö. Denna aktivitet passar perfekt för gruppen som vill göra en aktivitet i samband med Jul på Trakt.

Arrangör

Trakt Forest Hotel.

Biljettinformation

Trakt erbjuder bokningar mellan den 29 november och 7 december.

Privat inklusive en alkoholfri måltidsdryck per person

695

Företag (exklusive moms) inklusive en alkoholfri måltidsdryck per person

620

Glöggprovning i lilla stugan. Gäller för en grupp på minst 8 personer

150