Jul på Wallbys vis 2023

Information om evenemanget

Wallby Säteri, Vallby Säteri 1, Skirö

Wallby välkomnar dig och ditt sällskap att fira småländsk jul i pyntade salar, framför sprakande brasor, i skenet av levande ljus och omgärdade av julens alla dofter.

En röd och en guldig julgranskula hänger i en gran. I bakgrunden syns glitter.

Kokkaffe, hembakat, hemlagat och med hemkryddade snapsar. Lägg sedan till bastubad och en småländsk julmiddag som inte lämnar något övrigt att önska. Middagen avslutas med kaffe, avec och julgodis i herrgårdens salar innan ni sover bekvämt i något av hotellrummen. Efter en god natts sömn serveras en stor frukostbuffé.

I år har på Wallby valt att erbjuda julmiddag endast tillsammans med övernattning, antingen en eller två nätter. De vill nämligen att ni ska hinna uppleva allt det julen innebär i lugn och ro. Att komma till Wallby ska vara som att komma hem till mormor, fast med hotellstandard. Låt dem ta hand om er i juletid.

Arrangör

Wallby Säteri.

Biljettinformation

Wallby Säteri erbjuder bokningar mellan den 25 november och 16 december. Bokning och mer information om Wallbys olika paketerbjudanden hittar du på deras hemsida.