Gästvänligt – en talkshow

Information om evenemanget

Holsby Frikyrka, Vetlandavägen 28, Holsbybrunn

Möt författaren och fotografen Marita Jonsson.

I talkshowen Gästvänligt träffar Emma och Andreas Lägervik personer som delar med sig av sina spännande livsberättelser. Lokala gäster och andra kändisar blir intervjuade och därefter bjuds det på något gott från Traktköket.

Gästvänligt äger rum ett par onsdagskvällar under 2024 i Holsby frikyrka. Tanken med samlingarna är att vara en mötesplats för intressanta samtal och god gemenskap men är också ett sätt att samla in pengar till frikyrkans nybygge. Talkshowen vänder sig till alla, oavsett politisk åsikt eller religiös åskådning.

Den 20 mars kommer författaren och fotografen Marita Jonsson som tillsammans med sin man driver konsthallen Körsbärsgården på Gotland och som var en av initiativtagarna bakom Medeltidsveckan i Visby. Nu är hon aktuell med romanen "Mellan himmel och jord" som har koppling till Vetlanda och Alseda.

Arrangör

Holsby frikyrkoförsamling

Biljettinformation

Talkshowen kostar 200 kronor och det är begränsat antal platser. Anmälan görs via mejl senast den 17 mars. Biljetten köps på plats i Holsby frikyrka och betalas med fördel med swish.