Njudungsorkesterns luciakonsert

Information om evenemanget

Missionskyrkan, Missionsgatan 6, Vetlanda

Njudungsorkestern bjuder på konsert med luciatablå framförd av Njudungsgymnasiets musiktillägg. Solist är Patrik Strand som är välkänd för Vetlandapubliken.

""

2022 ändrade Njudungsorkestern i konceptet julkonsert och provade att återuppta en tidigare mycket uppskattad tradition med luciakonsert, med luciatåg där Njudungsgymnasiets musiktillägg deltog med luciatablå. För stämningens skull valdes Missionskyrkan i Vetlanda som lokal och två föreställningar gavs samma kväll, klockan 18 och 20. Det blev en mycket uppskattad återkomst med i princip slutsålt båda föreställningarna! Därmed blir det i år en fortsättning på det som kanske åter blir en tradition.

Publiken hälsas välkommen med glögg och pepparkaka vid ankomsten till Missionskyrkan 30 minuter innan respektive föreställning och på grund av den begränsade publikkapaciteten i Missionskyrkan blir det även i år två föreställningar, en klockan 18 och en klockan 20.

Arrangör

Njudungsorkestern.

Biljettinformation

Vuxna: 180 kronor
Barn till och med 15 år: Gratis
Ledsagare (Pluspolare): Gratis

Biljetter går att köpa på Vetlanda bibliotek eller via ombudet Nortic. Eventuellt kvarvarande biljetter säljs i Missionskyrkans foajé med start 30 minuter innan respektive konsert.

Köp biljetter hos Nortic Länk till annan webbplats.