Tack till alla våra ­­partners som gör Vetlanda­­Festen möjlig!

Lär känna vår största samarbetspartner
- Stiftelsen Werner von Seydlitz

Porträttbild med vit bakgrund av en äldre man i kostym.

Stiftelsen Werner von Seydlitz är en av alla partners som gör VetlandaFesten möjlig. Stiftelsen delar ut pengar till kultur-, idrotts-, hembygds- och utbildningsprojekt i Vetlanda kommun.

För att kunna genomföra VetlandaFesten är vi beroende av våra fantastiska partners. Vår största samarbetspartner är Stiftelsen Werner von Seydlitz som har varit med och stöttat oss sedan 2017.

– Vi är gärna med och sponsrar för att hjälpa till att höja VetlandaFestens status och ge kommunen möjlighet att ta in större artister. Vi har inte så många stora evenemang som detta i Vetlanda, så det är viktigt att de vi har kan fortsätta, säger Tomas Granlund, ordförande för Stiftelsen Werner von Seydlitz.

Stiftelsen startade 2016 i samband med Werner von Seydlitz bortgång. Werner kom till Sverige som flykting år 1949. Några år senare startade han MP bolagen som blev en riktig framgångssaga. Tack vare hans entreprenörskap blev hans bolag en viktig miljardindustri i Vetlanda. Även efter sin bortgång är Werner en betydelsefull person i kommunen och hans stiftelser gör många olika projekt möjliga att genomföra.

Kultur är något som låg Werner väldigt varmt om hjärtat och Tomas är övertygad om att Werner hade varit glad över att hans pengar stöttar VetlandaFesten.

– Det är så många som får ta del av VetlandaFesten, särskilt eftersom det inte är någon entréavgift som kan hindra folk från att gå, så det här passar oss som handen i handsken, berättar Tomas.

Att stiftelsen gör stor skillnad för många människor i Vetlanda är tydligt och ännu en gång hjälper de oss att kunna genomföra VetlandaFesten.

– Vi är väldigt glada att stiftelsen är med oss och kan bara konstatera att det är fantastiskt vilka möjligheter de skapar för alla som bor och verkar i Vetlanda kommun. Inte bara i sitt sätt att stödja kultur, utan även hembygd, utbildning och idrott, säger Johanna Andersson som är projektledare för VetlandaFesten.

Tack, Stiftelsen Werner von Seydlitz!

Guldpartners

Logotyp för Stiftelsen Werner von Seydlitz
Njudung energis logotyp
Witalabostäders logotyp
Vetlanda industrilokalers logotyp
Elitfönster 100 år 2024
Logotyp Virserums sparbank

Silverpartners

Logotyp Beslag och metall
Heimstadens logotyp
Holsby rörs logotyp
Hydros logotyp
Landsbrovillans logotyp
Max hamburgare
ICA Maxis logotyp
OBOS logotyp med texten Myresjöhus och Smålandsvillan
Ohlssons logotyp
Pelaren ekonomis logotyp
Logotyp Plannja
Teccas logotyp
Logotyp för T-emballage
Logotyp Trakt
ÅkessonBergs logotyp

VetlandaFesten genomförs med hjälp av

Logotyp för 55plus
Bar & Äts logotyp
Conditori Cecils logotyp
Erikshjälpen second hands logotyp
Logotyp för Oskars konditori
Ragn-Sells logotyp
Stena Recyclings logotyp