Ärendelista kommunfullmäktige

Ärendelista vid sammanträde med kommunfullmäktige onsdagen den 16 maj 2018 klockan 18.30 i Korsberga bygdegård.

Sammanträdet direktsänds via webb-TV

Allmänhetens frågestund

Före sammanträdet hålls även en frågestund där allmänheten inbjuds att ställa frågor om kommunens verksamhet till kommunfullmäktiges ledamöter.

Frågor ska lämnas in till kommunkansliet eller till fullmäktiges ordförande senast måndag klockan 12 samma vecka som fullmäktigesammanträdet. Frågeställaren kan antingen själv läsa upp sin fråga eller få den presenterad av presidiet via den tekniska utrustningen. Frågeställaren måste dock närvara när frågan besvaras.

Ärenden

1. Delgivningar
  2. Motioner
  3. Avsägelser
  4. Interpellationer
  5. Frågor
  6. Allmänhetens frågestund
  7. Information från Korberga samhällsförening
  8. Omvärldsanalys
  9. Rapport från socialnämnden om ej verkställda beslut
  10. Årsredovisning 2017 för Vetlanda kommunöppnas i nytt fönster
  11. Yttrande från revisionen angående årsredovisningen
  12. Beviljande av ansvarsfrihet
  13. Reviderade ägardirektiv för Vetlanda Stadshus AB, Njudungs Energi Vetlanda AB, Witalabostäder AB och AB Vetlanda Industrilokaler
  14. Bolagsordning, ägardirektiv och aktieägaravtal - Kommunassurans Syd Försäkrings AB
  15. Länsövergripande överenskommelse om samverkan för barns- och ungas psykiska, sociala och fysiska hälsa med giltighet 2017-10-31 t.o.m.
    2018-12-31
  16. Gemensam överförmyndarnämnd