Vetlanda
Huvudmeny
Hem
Lyssna

Spontanansökningar

Är du intresserad av att jobba hos oss? Gör en spontanansökan och berätta vem du är och vilket jobb som skulle intressera dig.

Oavsett om du söker en ny utmaning eller funderar på att ändra livsstil, är du välkommen. Bli en av 2 500 medarbetare i Vetlanda kommun som varje dag gör skillnad för andra människor.

Du kommer till en kommun som växer, både företag och invånare ökar i antal. Vetlanda är den vänliga, aktiva småstaden med handel, service, ett aktivt föreningsliv och en leende landsbygd med fantastisk natur in på knuten. Vetlanda är en del av småländska höglandet och mittpunkt mellan Jönköping, Kalmar och Växjö.

Det känns bra att vara viktig. I Vetlanda kommun har vi jobb som är meningsfulla – vi har Sveriges viktigaste jobb. Vi tar hand om människor. Vi lagar mat, undervisar och omvårdar. Vi ser till att stad och landsbygd utvecklas och vi planerar för framtiden. Här vill vi ge dig möjlighet att göra ett bra jobb. Vi vill att du ska trivas, utvecklas och känna att du gör skillnad för andra.

Det är här du har chans att växa. Som medarbetare och som människa. Känn dig viktig du också.

Välkommen till Vetlanda kommun!

Kontakt

Marie Öhman

Marie Öhman

Rekryterare
HR kontoret, Kommunledningsförvaltning
Telefon: 0383-967 78, 072-143 20 98
marie.ohman@vetlanda.se

Senast uppdaterad 2017-09-18

Synpunkt Vetlanda