Vetlanda
Huvudmeny
Hem
Lyssna

Starta eget och rådgivning

Är du företagare i Vetlanda eller har du tankar på att starta eget? Våra företagsverksamheter kan lotsa dig rätt och hjälper gärna dig med entreprenörstankar.

Våra företagsverksamheter kan lotsa dig rätt!

Magnus Claesson är verksamhetschef för Näringslivsutveckling i Vetlanda AB (NUVAB)

Vetlanda Nyföretagarcentrum

Vetlanda Nyföretagarcentrumlänk till annan webbplats är ett centrum för information och kontaktskapande för att utveckla just din idé. Vetlanda Nyföretagarcentrum har kontaktvägar direkt till kunniga företrädare för näringslivet, kommunen, Länsstyrelsen, ALMI Företagspartner, Arbetsförmedling, banker, Science Park-systemet med fler organisationer.

Vetlanda Nyföretagarcentrum erbjuder rådgivning som är kostnadsfri, personlig och konfidentiell. Rådgivningen kretsar kring affärsidén, budget, marknadsföring och om dig själv och dina styrkor och svagheter som blivande företagare. Du kan välja att gå på en eller flera rådgivningar, du driver processen i den takt du klarar av och önskar.

Du kan få hjälp att:

  • Utveckla din affärsidé
  • Diskutera marknadsplan, marknadsanalys, marknadsföring och kundpolicy
  • Göra en ekonomisk analys
  • Gå igenom juridiska regler och bolagsform

Nuvab

Nuvablänk till annan webbplats har som mål att stärka och utveckla näringslivet i Vetlanda kommun och regionen. Detta genom bland annat olika tematräffar där flera av Sveriges främsta föreläsare har medverkat. Nuvab samverkar bland annat genom behovsstyrd kompetensutveckling och att utveckla starka nätverk som gynnar tillväxt och utveckling. De representerar företag och företräder näringslivet i olika sammanhang där näringslivet bör ha en påverkan.

Kontakt

Vetlanda Nyföretagarcentrum

Telefon: 0383-140 86
vetlanda@nyforetagarcentrum.se​

Besöksadress:
Älggatan 2 B
574 40 Vetlanda

Nuvab

Älggatan 2
574 40 Vetlanda

Telefon: 0383-594 90
info@nuvab.se

Senast uppdaterad 2017-05-18

Synpunkt Vetlanda