Google Translate
Google Translate
vetlanda logotyp

Vetlandas starka näringsliv

Vetlanda är shoppingcentrum på Höglandet och har ett starkt näringsliv med flera stora företag, några världsledande inom sina områden.

Topp i regionen när det kommer till företagsetableringar, det är Vetlanda det. Det går helt enkelt bra för vårt näringsliv.

Vetlanda kommuns resurs ut mot näringslivet heter Nuvab. Med fokus på att stärka, stödja och utveckla anordnar de allt från nätverk och mässor till att sammanföra kompetenser och speciella utbildningar. Besök Nuvabs hemsida Länk till annan webbplats. för information om nätverkande, utbildningar och företagen i Vetlanda.

Företagsbesök från kommunen

Varje år genomför Vetlanda kommun ett hundratal kontakter med olika företag. Sedan 2021 är det ett uttalat mål att dessa kontakter ska dokumenteras för att kommunen ska få en större förståelse för vilka behov som finns i näringslivet. Utöver kontakterna med företagen genomför kommunen också ett tjugotal företagsbesök för att få en tydlig inblick i vilka utmaningar näringslivet står inför. Dessa företagsbesök kan du läsa mer om nedan.

Är du företagare och vill att Nuvab och kommunen ska besöka ditt företag? Anmäl intresse i formuläret på Nuvabs hemsida Länk till annan webbplats.. Under rådande pandemi erbjuder de digitala lösningar för att kunna fortsätta den viktiga dialogen med företagen i kommunen.

Företag

Nätverk

Starta & utveckla

Rekrytering

Här finns
3 500 aktiva företag och organisationer.Text