Google Translate
Google Translate
vetlanda logotyp

Idéutveckling, företagsstart och affärsutveckling

Vi på Nyföretagarcentrum i Vetlanda och Science Park hjälper dig som drömmer om att starta eget att ta klivet till att bli egen företagare. Vi erbjuder även affärsutveckling till nya entreprenörer och till etablerade företag.

Boka ett möte för rådgivning om du funderar på att starta företag. Det spelar ingen roll om du bokar ett möte för att bolla en idé du kom på i natt eller en affärsidé du filat på i flera år. Vi är nyfikna på att lära känna just dig!

Vi vill lära känna dig och din idé

I det första mötet är det fokus på dig och den idé du vill bolla. Vi vill att du ska lyckas som entreprenör, därför vill vi lära känna dig och förstå och lyssna på din idé. Vi är ett opartiskt bollplank med tystnadsplikt.

Tillsammans tittar vi bland annat närmare på:

  • Utmaningar och möjligheter kopplat till din idé.
  • Behov och öppningar på marknaden.
  • Konkurrenter.

Vi utmanar, testar nytt, vrider och vänder på din idé för att nå bästa resultat för att du som entreprenör ska nå fram till en färdig affärsidé. När vi förstått vilka utmaningar du som entreprenör står inför i din entreprenörsresa kan vi ge dig den bästa coachingen, modellerna och verktygen som utvecklar och ger struktur åt din idé. Vi kopplar ihop dig med nätverket som gör din resa enklare. Vi lotsar dig vidare till experter som ger dig insiktsfulla tips och kostnadsfria erbjudanden samt rabatter på bra grejer du behöver i utvecklingen av din idé.

En plan för nästa steg

Vi guidar och stöttar dig i din personliga entreprenörsresa. Vi pratar om ditt nuläge och se över vilka hinder och möjligheter som finns på vägen mot din vision. Vilka resurser har du i din omgivning som kan hjälpa och stötta dig och vem kan öppna dörrar som förenklar din resa? Vi sätter upp mål för att förenkla din företagsresa.

Kanske ska du inte göra den här resan ensam, kanske behöver du ett team eller en partner? Tillsammans tar vi reda på vem i ditt eller vårt nätverk som skulle vara en potentiell match med dig och din idé.

Utveckla ditt etablerade företag

I en tid av snabba förändringar skapas enorma utvecklingsmöjligheter. Det gäller att vara snabb och innovativ för att hänga med i utvecklingen. Vårt mål är att hjälpa dig i den här processen och stärka din konkurrenskraft i ditt företagande. Vi stöttar dig med personlig och direkt affärsutveckling och genom olika insatsprogram.

Boka möte

Du kan boka ett möte med oss på telefonnummer: 0383-140 86 eller genom att skicka ett mejl till vetlanda@nyforetagarcentrum.se. 
Du kan även boka in ett möte genom att kontakta Emma Ingelow på telefonnummer: 0709771895 eller via mejl till emma.ingelow@sciencepark.se.