Vetlanda
Huvudmeny
Lyssna

Fritidspedagog Holsby skola

Söker du en ny utmaning eller funderar du på att ändra livsstil? Bli en av 2 500 medarbetare i Vetlanda kommun, som varje dag gör skillnad för andra människor. Du kommer till en kommun som växer, både företag och invånare ökar i antal.
Vetlanda är den vänliga, aktiva småstaden med handel, service, ett aktivt föreningsliv och en leende landsbygd med fantastisk natur in på knuten. Vetlanda är en del av småländska höglandet och mittpunkt mellan Jönköping, Kalmar och Växjö.
Det är här du har chans att växa. Som medarbetare och som människa. Välkommen till Vetlanda!

Holsby skola ligger en mil från Vetlanda och vi har 215 elever. På fritidshemmet är det cirka 120 barn inskrivna. Skolan arbetar aktivt för att alla elever ska trivas och få ut så mycket som möjligt utav varje skoldag. Fritidspedagogerna har en väldigt viktigt roll för skolans värdegrundsarbete men även för kunskapsinhämtningen.

Skolan ligger i en fin miljö och vi använder oss av äventyrspedagogik som ett naturligt inslag i undervisningen.

Holsby skolas hemsida

Arbetsbeskrivning

Tillsammans med ett härligt arbetslag ansvarar du för att skapa en stimulerande pedagogisk fritidshemsverksamhet utifrån läroplan och andra styrdokument så att eleverna får en god kunskapsutveckling före och efter skoldagen och under lov .

Under skoldagen arbetar du som resurs i klass i samverkan med skolpersonal där ni kompletterar varandra samt tar tillvara på varandras kompetens. Beroende på behörighet kan tjänsten också innehålla ämnesundervisning. Det är meriterande om du har arbetat med rastaktiviteter tidigare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill arbeta med barn och unga, som har ett positivt förhållningssätt och ett bra bemötande samtidigt som du kan vara en tydlig vuxen. Du är engagerad, flexibel och ansvarsfull och trivs med att möta nya människor.

Du har lätt för att samarbeta och skapar goda relationer både med dina medarbetare, våra elever samt deras vårdnadshavare.

Har du tidigare erfarenhet av att jobba med barn både i och utanför skolmiljöer är det meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs

Ansökan

Ansök senast: 2017-08-23
Sök jobbet här (öppnas i nytt fönster) i samarbete med Offentliga Jobb.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde snarast möjligt.

Kontaktpersoner

Kontaktperson

Rektor Torbjörn Lingmerth
Telefon: 072-504 88 16

Facklig företrädare

Fackliga företrädare nås genom kommunens växel
Telefon: 0383-971 00

Övrigt

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringen har Vetlanda kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.

 
Synpunkt Vetlanda