Vetlanda
Huvudmeny
Lyssna

Vi söker ny chef till funktionshinderomsorgen

Söker du en ny utmaning eller funderar du på att ändra livsstil? Bli en av 2 500 medarbetare i Vetlanda kommun, som varje dag gör skillnad för andra människor. Du kommer till en kommun som växer, både företag och invånare ökar i antal.
Vetlanda är den vänliga, aktiva småstaden med handel, service, ett aktivt föreningsliv och en leende landsbygd med fantastisk natur in på knuten. Vetlanda är en del av småländska höglandet och mittpunkt mellan Jönköping, Kalmar och Växjö.
Det är här du har chans att växa. Som medarbetare och som människa. Välkommen till Vetlanda!


Arbetsbeskrivning

I Vetlanda strävar vi efter att alla ska ha rätt till ett värdigt liv. Därför lägger vi extra kraft på våra funktionsnedsatta och det är där vi önskar att du kommer in i bilden.

Vi söker en ny områdeschef som tillsammans med sin personal skall ansvara för funktionsnedsatta personer med psykisk funktionsnedsättning i Vetlanda Kommun. Tjänsten innebär också en unik möjlighet att starta upp och driva vårat nya boende Falken och därmed ha stort utrymme att både påverka och prägla denna verksamhet från start.

Som chef i Vetlanda Kommun har du personal-, verksamhet-, och ekonomiansvar för ditt område. Du ansvarar för att skapa måluppfyllelse och kvalité genom att stödja och utveckla medarbetarna i sina uppdrag.

Alla områdeschefer inom funktionshinderomsorgen sitter tillsammans centralt placerade i Vetlanda, vilket gör att du som chef alltid har någon att bolla idéer, utmaningar och tankar med.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad socionom eller har annan likvärdig högskoleutbildning, gärna med inriktning mot beteendevetenskap, organisation, ledarskap eller socialt arbete.

Önskvärt är att du har erfarenhet ifrån arbete inom områdets inriktning, samt ledarskap.

Intervjuer kan ske löpande.

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Ansökan

Ansök senast: 2017-09-24
Sök jobbet här (öppnas i nytt fönster) i samarbete med Offentliga Jobb.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Kontaktpersoner

Kontaktperson

Funktionschef Martina Boström
Telefon: 0383-97177
E-postadress: Martina.bostrom@ vetlanda.se

Facklig företrädare

Fackliga företrädare nås genom kommunens växel
Telefon: 0383-971 00

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringen har Vetlanda kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.

 
Synpunkt Vetlanda