Vetlanda
Huvudmeny
Lyssna

Gatu- och parkchef

Söker du en ny utmaning eller funderar du på att ändra livsstil? Bli en av 2 500 medarbetare i Vetlanda kommun, som varje dag gör skillnad för andra människor. Du kommer till en kommun som växer, både företag och invånare ökar i antal.
Vetlanda är den vänliga, aktiva småstaden med handel, service, ett aktivt föreningsliv och en leende landsbygd med fantastisk natur in på knuten. Vetlanda är en del av småländska höglandet och mittpunkt mellan Jönköping, Kalmar och Växjö.
Det är här du har chans att växa. Som medarbetare och som människa. Välkommen till Vetlanda!


Arbetsbeskrivning

Tekniska kontoret ansvarar för ett brett verksamhetsområde, där fastighet, gata-park, exploatering och plan ingår.
Som gatu- och parkchef har du ansvar för att leda, planera, utveckla och fördela resurser inom avdelningens verksamhet som består av trafik och projektering, ny- och ombyggnad av kommunens gator och parker. Avdelningen utför också va- och fjärrvärmearbeten åt vårt kommunala bolag.
Gatu- och parkavdelningen har cirka 50 medarbetare och som gatu- och parkchef har du det direkta personalansvaret för 5 chefer och 3 arbetsledare.

I rollen ingår ett nära samarbete med kommunala verksamheter och politik och du ingår i tekniska kontorets ledningsgrupp.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och ansvarsfullt arbete, vidareutveckling inom ditt ansvarsområde, flexibel arbetstid och trevliga arbetskamrater där vi tillsammans arbetar mot uppsatta mål.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för ledarskap. Du har god samarbetsförmåga och kan ta tillvara andras kompetenser och idéer. Du kan fatta beslut, är lyhörd och bra på att kommunicera. Vi ser även att du är driven, arbetar metodiskt och kvalitetsorienterat och vill nå resultat.
Du har också förmågan att vara en lagspelare i gruppen, då du ska arbeta nära kollegor, både i vår egen och andra förvaltningar. Dina personliga egenskaper har stor betydelse och vi vill att du är en person som har förmågan att skapa goda relationer.
Du har relevant högskoleutbildning eller motsvarande utbildning som vi bedömer likvärdig.

Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet inom liknande arbete.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av ledarskap med personal- och budgetansvar och har arbetat inom en politisk styrd organisation.


Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Ansökan

Ansök senast: 2017-08-13
Sök jobbet här (öppnas i nytt fönster) i samarbete med Offentliga Jobb.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Kontaktpersoner

Kontaktperson

Teknisk chef Gunnar Elmeke
Telefon: 0383-973 18, 070-250 21 74

Facklig företrädare

Fackliga företrädare nås genom kommunens växel
Telefon: 0383-971 00

Övrigt

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringen har Vetlanda kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.

 
Synpunkt Vetlanda