Vetlanda
Huvudmeny
Lyssna

Undersköterska till Nattpatrullen

Söker du en ny utmaning eller funderar du på att ändra livsstil? Bli en av 2 500 medarbetare i Vetlanda kommun, som varje dag gör skillnad för andra människor. Du kommer till en kommun som växer, både företag och invånare ökar i antal.
Vetlanda är den vänliga, aktiva småstaden med handel, service, ett aktivt föreningsliv och en leende landsbygd med fantastisk natur in på knuten. Vetlanda är en del av småländska höglandet och mittpunkt mellan Jönköping, Kalmar och Växjö.
Det är här du har chans att växa. Som medarbetare och som människa. Välkommen till Vetlanda!

Som undersköterska i Nattpatrullen ger du vård och omsorg till personer i det egna hemmet nattetid. I dag arbetar vi i fyra patruller. Tre patruller utgår från Norrgården och en patrull utgår från Mogärde seniorboende.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är undersköterska och som är intresserad av att arbeta i Nattpatrullen i Vetlanda kommun.

I arbetet som undersköterska ska du tillgodose den enskildes basala och specifika omsorgs- och omvårdnadsbehov utifrån socialt, kulturellt, fysiskt och psykiskt behov.
Som undersköterska ska du värna och respektera var och ens rätt till privatliv och kroppslig integritet, självbestämmande, delaktighet och individanpassning så att den enskilde får leva ett värdigt liv och känna välbefinnande.

Tjänstgöringsgraden är 70-75%
Vi tillämpar individ- och verksamhetsanpassat schema, vilket innebär att du har möjlighet att utöka din tjänstgöringsgrad i form av rörlig tid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är flexibel, empatisk och har ett gott bemötande. Då det är ett ansvarsfullt och stundtals självständigt arbete behöver du vara trygg i din roll och kunna lösa situationer både självständigt och i samarbete med andra. Du ska värna om individens integritet.
Du har utbildning inom omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning som bedöms som likvärdig. Tidigare yrkeserfarenhet inom området är meriterande.
Du har B-körkort.


Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs

Ansökan

Ansök senast: 2017-09-24
Sök jobbet här (öppnas i nytt fönster) i samarbete med Offentliga Jobb.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Natt
Urval kommer att ske löpande. Tillträde enligt överenskommelse

Kontaktpersoner

Kontaktperson

Områdeschef Helena Petersson
Telefon: 0383-57709
Mobiltelefon: 072-5880487
E-postadress: helena.petersson@ vetlanda.se

Facklig företrädare

Kommunal
Telefon: 0383-976 26

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringen har Vetlanda kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.

 
Synpunkt Vetlanda