Vetlanda
Huvudmeny
Lyssna

Sjuksköterska med intresse för funktionshinderomsorg och psykiatri

Söker du en ny utmaning? Bli en av 2500 medarbetare i Vetlanda Kommun, som varje dag gör skillnad för andra människor. Du kommer till en kommun som växer, både företag och invånare ökar i antal. Vetlanda är den vänliga, aktiva småstaden med handel, service, ett aktivt föreningsliv och en leende landsbygd med fantastisk natur in på knuten. Vetlanda är en del av småländska höglandet och mittpunkt mellan Jönköping, Kalmar och Växjö. Det är här du har chans att växa. Som medarbetare och som människa. Välkommen till Vetlanda!

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu sjuksköterska till vårt team som arbetar mot funktionshinderomsorg och socialpsykiatri.
Som ansvarig sjuksköterska arbetar du för att främja hälsa och förebygga hälsorisker hos patienten. Du arbetar i team runt patienten för att nå bästa resultat. I teamet ingår sjukgymnast, arbetsterapeut, biståndshandläggare, omvårdnadspersonal och områdeschef. Du har även kontakt med patientens läkare och närstående.
Arbetet är förlagt på dagtid måndag till fredag.


Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning inom psykiatri. Personliga egenskaper som är viktiga är att du kan arbeta flexibelt och självständigt samt ha lätt för att samarbeta med personal på olika nivåer. Du har B-körkort.

Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs

Ansökan

Ansök senast: 2017-08-14
Sök jobbet här (öppnas i nytt fönster) i samarbete med Offentliga Jobb.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktpersoner

Kontaktperson

Områdeschef Carolina Hall
Telefon: 0383-57818
Mobiltelefon: 070-377 23 52
E-postadress: carolina.hall@vetlanda.se

Facklig företrädare

Vårdförbundet Sara Eknäs
E-postadress: sara.eknas@vetlanda.se

Övrigt

Vi kommer att ha ett löpande urval så en tidig ansökan ger ökade chanser till arbete.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför denna rekrytering har Vetlanda kommun tagit ställning till marknadsföringskanaler och undanber sig därför samtal från rekryteringsföretag.

 
Synpunkt Vetlanda