Vetlanda
Huvudmeny
Lyssna

Undersköterskor Näverbyn

Det känns bra att vara viktig.
I Vetlanda kommun har vi jobb som är meningsfulla - vi har Sveriges viktigaste jobb. Vi tar hand om människor. Vi lagar mat och undervisar. Vi ser till att stad och landsbygd utvecklas och vi planerar för framtiden. Här vill vi ge dig möjlighet att göra ett bra jobb. Vi vill att du ska trivas, utvecklas och känna att du gör skillnad för andra. Välkommen att bli en av oss i Vetlanda kommun. Känn dig viktig du också.

Arbetsbeskrivning

Vi söker två undersköterskor till Näverbyn, som ligger i Stenberga. Tjänsten finns på ett boende med 10 platser och är inriktat för personer med särskilda behov.

Tjänsterna är på 90% och 50%.

Tjänsten innebär att du tillgodoser den enskildes behov av omsorg. Du ska värna om brukarens självbestämmande, integritet och delaktighet så att den enskilde får leva ett värdigt liv och känna välbefinnande. Du förväntas också bidra till ett gott arbetsklimat gentemot dina arbetskamrater.

Vi tillämpar individ- och verksamhetsanpassat schema, vilket innebär att du har möjlighet att utöka din tjänstgöringsgrad i form av rörlig tid.

Urval och intervjuer sker löpande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är undersköterska och har lätt för att samarbeta, är flexibel och har en god empatisk förmåga.

Du har utbildning inom omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Tidigare yrkeserfarenhet inom området är meriterande.

Du har B-körkort.

Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs

Ansökan

Ansök senast: 2017-08-27
Sök jobbet här (öppnas i nytt fönster) i samarbete med Offentliga Jobb.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Dag, kväll och helg.
Tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktpersoner

Kontaktperson

Områdeschef Lise-Lotte Jansson
Telefon: 0383-577 21

Facklig företrädare

Kommunal
Telefon: 0383-976 26

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringen har Vetlanda kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.

 
Synpunkt Vetlanda