Vetlanda
Huvudmeny
Lyssna

Områdeschef till Funktionshinderomsorgen

Söker du en ny utmaning eller funderar du på att ändra livsstil? Bli en av 2 500 medarbetare i Vetlanda kommun, som varje dag gör skillnad för andra människor. Du kommer till en kommun som växer, både företag och invånare ökar i antal.
Vetlanda är den vänliga, aktiva småstaden med handel, service, ett aktivt föreningsliv och en leende landsbygd med fantastisk natur in på knuten. Vetlanda är en del av småländska höglandet och mittpunkt mellan Jönköping, Kalmar och Växjö.
Det är här du har chans att växa. Som medarbetare och som människa. Välkommen till Vetlanda!

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en områdeschef till Funktionshinderomsorgen i Vetlanda kommun. Tjänsten är ett spännande arbete för dig som är nytänkande och har ett starkt intresse av att arbeta med utveckling och ständiga förbättringar.

Du som chef ska tillsammans med dina medarbetare skapa förutsättningar för trygghet, valfrihet, självbestämmande och på så sätt tillförsäkra brukarna vi är till för ett värdigt liv. Som chef i Vetlanda Kommun har du personal, verksamhet och ekonomiansvar för ditt område. Du ansvarar för att skapa måluppfyllelse och kvalité genom att stödja och utveckla medarbetarna i sina uppdrag.

Alla områdeschefer inom Funktionshinderomsorgen sitter tillsammans centralt placerade i Vetlanda, vilket gör att du som chef alltid har någon att bolla idéer, utmaningar och tankar med.

Kvalifikationer

Du är utbildad socionom eller annan likvärdig högskoleutbildning, gärna med inriktning mot
beteendevetenskap, organisation, ledarskap eller socialt arbete.

Du har ett brinnande intresse för funktionshinderområdet och vill organisera och utveckla verksamheten. Du är lojal och har goda ledaregenskaper, förmåga att stimulera och motivera medarbetare samt att se möjligheter. Du har ett genuint intresse för människor, god samarbetsförmåga samt förmåga att tillvarata andras kompetenser och idéer. Du är van vid att fatta beslut, vara tydlig och du är bra på att kommunicera. Du kan arbeta självständigt och är väl förtrogen med de lagar och riktlinjer som styr verksamheten, såsom exempelvis LSS och SoL.

Vidare är du van användare av dator och system samt behärskar svenska i tal och skrift. Det är ett krav att du har körkort och tillgång till egen bil.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs

Ansökan

Ansök senast: 2017-08-17
Sök jobbet här (öppnas i nytt fönster) i samarbete med Offentliga Jobb.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktpersoner

Kontaktperson

Bitr. Vård- och omsorgschef Marianne Karlsson
Telefon: 0383-972 45

Facklig företrädare

Fackliga företrädare nås genom kommunens växel
Telefon: 0383-971 00

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringen har Vetlanda kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.

 
Synpunkt Vetlanda