Vetlanda
Huvudmeny
Lyssna

Lärare i engelska, Njudungsgymnasiet

Söker du en ny utmaning eller funderar du på att ändra livsstil? Bli en av 2 500 medarbetare i Vetlanda kommun, som varje dag gör skillnad för andra människor. Du kommer till en kommun som växer, både företag och invånare ökar i antal.
Vetlanda är den vänliga, aktiva småstaden med handel, service, ett aktivt föreningsliv och en leende landsbygd med fantastisk natur in på knuten. Vetlanda är en del av småländska höglandet och mittpunkt mellan Jönköping, Kalmar och Växjö.
Det är här du har chans att växa. Som medarbetare och som människa. Välkommen till Vetlanda!

När du kliver in på Njudungsgymnasiet möts du av en välkomnande galleria som sprudlar av liv och rörelse. Elevernas resultat är i klass med de bästa i Sverige, vilket medför ett gott söktryck till våra gymnasieplatser. En elevhälsa i toppklass är en viktig faktor för elevernas goda resultat, en annan är samarbetet med näringslivet och den höga andelen behöriga lärare. Det finns en blandning mellan teoretiska och praktiska program, vilket bidrar till en spännande och dynamisk arbetsplats.

Njudungsgymnasiet är inne i en inspirerande process där vi skapar framtidens skola. Vi vill utveckla och utvecklas tillsammans.

Se gärna filmer om skolan på vår hemsida!

Njudungsgymnasiets hemsida

Arbetsbeskrivning

Undervisning i engelska och övrigt ämne på högskole- och yrkesförberedande nationella program.

Mentorskap ingår i tjänsten.

Kvalifikationer

Helst behörig och legitimerad lärare i engelska och ett övrigt ämne. Vi söker dig som har ett engagemang och är drivande och som vill se elever lära så mycket som det är möjligt. Du ska vara öppen för kollegialt lärande och samarbete.

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Ansökan

Ansök senast: 2017-10-01
Sök jobbet här (öppnas i nytt fönster) i samarbete med Offentliga Jobb.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde 8 januari 2018.

Kontaktpersoner

Kontaktperson

Rektor Daniel Björketun
Telefon: 0383-974 39

Facklig företrädare

Förstelärare, fackligt ombud Lärarförbundet Ann Jagenheim
Telefon: 0383-973 56

Lärarnas Riksförbund Bengt Hultberg
Telefon: 0383-974 49

Övrigt

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

 
Synpunkt Vetlanda