Vetlanda
Huvudmeny
Lyssna

Specialpedagog, Landsbro skola F-6

Söker du en ny utmaning eller funderar du på att ändra livsstil? Bli en av 2 500 medarbetare i Vetlanda kommun, som varje dag gör skillnad för andra människor.

Landsbro skola f-6 har elever från förskoleklass till årskurs 6. Vi har en parallell i varje årskurs och dessutom ett fritidshem med två avdelningar.

Vi arbetar för att alla elever ska utvecklas så långt som möjligt utifrån sina förutsättningar. Alla elever ska känna sig trygga på vår skola. På skolan finns två arbetslag, ett med förskoleklass och fritids och ett årskurs 1-6. Som specialpedagog tillhör du båda.

Vi har satsat på kompetensutveckling kring ledarskap och strukturerat arbetssätt. Du arbetar nära rektor och speciallärare och har egen arbetsplats med tillgång till dator. Du ingår i skolans utvecklingsgrupp och i elevhälsateamet.
Välkommen till oss på Landsbro skola!

Landsbro skolas hemsida

Arbetsbeskrivning

Uppdraget som specialpedagog innefattar att på uppdrag av rektor kartlägga och planera åtgärder för barn och elever i behov av särskilt stöd. I uppdraget ingår även att arbeta med barn och elever i specifika åtgärder.

Du ska tillsammans med rektor bidra till utveckling av det pedagogiska arbetet för att möta behoven hos alla barn och elever i verksamheten. Du ska arbeta förebyggande så att barn och elever inte hamnar i svårigheter.

Du utgör en kvalificerad samtalspartner för personal, verksamhetsledning och vårdnadshavare i pedagogiska frågor.

Uppdraget styrs av skollagen, läroplaner, kursplaner och kommunala styrdokument.

Målgruppen är barn och elever från förskoleklass till och med år sex samt elever på skolans fritidshem. I uppdraget ingår att bidra till din egen, gruppens och verksamhetens utveckling.

Kvalifikationer

Specialpedagogexamen.

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Ansökan

Ansök senast: 2017-08-30
Sök jobbet här (öppnas i nytt fönster) i samarbete med Offentliga Jobb.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Semestertjänst med flextidsavtal.

Kontaktpersoner

Kontaktperson

Rektor Helen Sjöberg
Telefon: 0383-578 67, 070-365 81 03

Facklig företrädare

Lärarförbundets expedition
Telefon: 0383-103 31
E-postadress: lararforbundet@ vetlanda.lararforbundet.se

Ulrika Karlsson Lärarnas Riksförbund
Telefon: 0383-974 90
E-postadress: ulrika.k@vetlanda.se

Övrigt

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringen har Vetlanda kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.

 
Synpunkt Vetlanda