Vetlanda
Huvudmeny
Lyssna

Fritidspedagog/ elevassistent på Brunnsgårdsskolan/ Norrgårdsskolan

Söker du en ny utmaning eller funderar du på att ändra livsstil? Bli en av 2 500 medarbetare i Vetlanda kommun, som varje dag gör skillnad för andra människor. Du kommer till en kommun som växer, både företag och invånare ökar i antal.
Vetlanda är den vänliga, aktiva småstaden med handel, service, ett aktivt föreningsliv och en leende landsbygd med fantastisk natur in på knuten. Vetlanda är en del av småländska höglandet och mittpunkt mellan Jönköping, Kalmar och Växjö.
Det är här du har chans att växa. Som medarbetare och som människa. Välkommen till Vetlanda!

Brunnsgårdsskolan är en liten charmig skola i centrala Vetlanda. På skolan finns förskoleklass upp till årskurs 3. På skolan finns även ett fritidshem.

Norrgårdsskolan ligger mellan Njudungsgymnasiet och Folkets park i centrala Vetlanda. Vi har elever från förskoleklass upp till årskurs sex. På skolan finns även ett fritidshem. Skolan är byggd 2008 och tillbyggd 2012.

Skolans främsta uppgift är att ta till vara och uppmuntra den kreativa förmåga och lust att lära som varje barn naturligt besitter. Genom ett gemensamt erfarenhetsutbyte och kompetensutveckling växer vi i vår roll som pedagoger.

Skolorna har en anpassad och härlig lärmiljö med stora möjligheter till stimulerande undervisning både inom- och utomhus. Här möter du kollegor med öppet sinne och positiv inställning till utmaningar. Välkommen att bli en av oss!

Arbetsbeskrivning

Tillsammans med ett härligt arbetslag ansvarar du för att skapa en stimulerande pedagogisk fritidshemsverksamhet utifrån läroplan och andra styrdokument så att eleverna får en god kunskapsutveckling före och efter skoldagen och under lov .

Under skoldagen arbetar du som elevassistent i klass i samverkan med skolpersonal.

Du kommer att arbeta främst på Brunnsgårdsskolan men även på Norrgårdsskolan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill arbeta med barn och unga, som har ett positivt förhållningssätt och ett bra bemötande samtidigt som du kan vara en tydlig vuxen. Du är engagerad, flexibel och ansvarsfull och trivs med att möta nya människor.

Du har lätt för att samarbeta och skapar goda relationer både med dina medarbetare, våra elever samt deras vårdnadshavare.

Har du tidigare erfarenhet av att jobba med barn både i och utanför skolmiljöer är det meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs

Ansökan

Ansök senast: 2017-09-14
Sök jobbet här (öppnas i nytt fönster) i samarbete med Offentliga Jobb.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Tillträde omgående. Tjänsten är tidsbegränsad till och med 29 juni 2018.

Kontaktpersoner

Kontaktperson

Rektor Malin Stenbäck
Telefon: 0383-965 50, 072-141 13 72

Facklig företrädare

Kommunal
Telefon: 0383-976 26

Lärarförbundets expedition
Telefon: 0383-10331
E-postadress: lararforbundet@ vetlanda.lararforbundet.se

Övrigt

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringen har Vetlanda kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.

Urval sker löpande.

 
Synpunkt Vetlanda