Vetlanda
Huvudmeny
Lyssna

SFI-lärare med inriktning mot industrin, Vetlanda Lärcentrum

Söker du en ny utmaning eller funderar du på att ändra livsstil? Bli en av 2 500 medarbetare i Vetlanda kommun, som varje dag gör skillnad för andra människor. Du kommer till en kommun som växer, både företag och invånare ökar i antal.

På Vetlanda Lärcentrum, kommunens samlade organisation för vuxenutbildning, studerar drygt 600 elever. Vi erbjuder flera skolformer och ett brett utbud av kurser.

Vi är en flexibel organisation som möter elevers och personals, men också företags behov av utveckling. Med engagemang och delaktighet bidrar vi till vår gemensamma utveckling.

Nu söker vi lärare i svenska som andraspråk till vår SFI-verksamhet. För att arbeta hos oss bör du vara genuint intresserad av människor från andra länder och kulturer. Flexibilitet är en nödvändighet då vuxenutbildningen är under ständig förändring.

Vetlanda är den vänliga, aktiva småstaden med handel, service, ett aktivt föreningsliv och en leende landsbygd med fantastisk natur in på knuten. Vetlanda är en del av småländska höglandet och mittpunkt mellan Jönköping, Kalmar och Växjö.
Det är här du har chans att växa. Som medarbetare och som människa. Välkommen till Vetlanda!

Vetlanda Lärcentrums webbplats

Arbetsbeskrivning

Du kommer att undervisa i Sfi, yrkessvenska med inriktning mot industrin. Du kommer att vara en del av ett arbetslag på Vetlanda Lärcentrum, men din huvudsakliga undervisning kommer att ske ute på industriarbetsplatser i Vetlanda med omnejd. Då utbildningen bedrivs i samarbete med Arbetsförmedlingen kommer du även att ha kontinuerlig kontakt med dem samt fortlöpande kommunikation med företagen där du undervisar samt utvecklingsledaren för Sfi på Vetlanda Lärcentrum.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har goda språkkunskaper i svenska, erfarenhet från industrin och har ett stort engagemang samt en vilja att dela med dig av dina kunskaper till våra elever. Du bör vara kreativ och öppen för nya tankesätt. Du bör ha kunskap av att undervisa samt vara tydlig i ditt ledarskap och ha förmåga att skapa goda relationer.

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Ansökan

Ansök senast: 2017-08-18
Sök jobbet här (öppnas i nytt fönster) i samarbete med Offentliga Jobb.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Semestertjänst.
Tillträde 2017-09-01 eller enligt överenskommelse. Visstidsanställning till och med 2018-08-31 med möjlighet till förlängning.

Kontaktpersoner

Kontaktperson

Rektor JennyMee Le Hir
Telefon: 0383-976 15
E-postadress: jennymee.lehir@ vetlanda.se

Facklig företrädare

Mirjana Danilovic Lärarnas Riksförbund
Telefon: 0383-976 04
E-postadress: mirjana.danilovic@ vetlanda.se

Lärarförbundets expedition
Telefon: 0383-103 31
E-postadress: lararforbundet@ vetlanda.lararforbundet.se

Fackliga företrädare nås genom kommunens växel
Telefon: 0383-971 00

Övrigt

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringen har Vetlanda kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.

 
Synpunkt Vetlanda