Vetlanda
Huvudmeny
Lyssna

Undersköterska Oasen (Palliativ enhet)

Söker du en ny utmaning eller funderar du på att ändra livsstil? Bli en av 2 500 medarbetare i Vetlanda kommun, som varje dag gör skillnad för andra människor. Du kommer till en kommun som växer, både företag och invånare ökar i antal.
Vetlanda är den vänliga, aktiva småstaden med handel, service, ett aktivt föreningsliv och en leende landsbygd med fantastisk natur in på knuten. Vetlanda är en del av småländska höglandet och mittpunkt mellan Jönköping, Kalmar och Växjö.
Det är här du har chans att växa. Som medarbetare och som människa. Välkommen till Vetlanda!


Läs mer

Arbetsbeskrivning

Vi söker en undersköterska till Oasen, en korttidsenhet på Bäckagården med inriktning palliativ vård. Vi lägger stor vikt vid att ge våra kunder det lilla extra i livet slut.
I arbetet som undersköterska ska du tillgodose den enskildes behov av omsorg. Som undersköterska värnar du om kundernas självbestämmande, integritet och delaktighet så att den enskilde får leva ett värdigt liv och känna välbefinnande.

Tjänsten är på 70% och vi tillämpar individ och verksamhetsanpassat schema, vilket innebär att du har möjlighet att utöka din tjänstgöringsgrad i form av rörlig tid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lätt att samarbeta, är flexibel och har en god empatisk förmåga. Du uppskattar utmaningar och brinner för att utveckla verksamheten.

Du har utbildning inom omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Tidigare yrkeserfarenhet inom området palliativ vård är meriterande. Du har B-körkort.

Urval och intervjuer kommer ske löpande.


Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs

Ansökan

Ansök senast: 2017-10-01
Sök jobbet här (öppnas i nytt fönster) i samarbete med Offentliga Jobb.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Dag, kväll och helg.
Tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktpersoner

Kontaktperson

Områdeschef Ulrika Lorentzon
Telefon: 0383-578 93
Mobiltelefon: 070-342 77 26
E-postadress: ulrika.lorentzon@ vetlanda.se

Facklig företrädare

Kommunal
Telefon: 0383-976 26

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringen har Vetlanda kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.

 
Synpunkt Vetlanda