Vetlanda
Huvudmeny
Lyssna

Kock till Näverbyn

Näverbyn ligger i Stenberga och är ett äldreboende där köket är hjärtat i verksamheten. Här tillagas maten till de som bor på boendet och också matdistribution till de i närområdet som inte själva har möjligheten att tillaga mat. Stora delar av inköpen till köket görs i den lokala butiken. I köket finns totalt två anställda men till stor del är det ensamarbete som gäller.

Arbetsbeskrivning

Tillagning av mat, servering och andra förekommande arbetsuppgifter i kök, såsom beställningar, förberedelser, egenkontroll, diskhantering och städning av köket.

Kvalifikationer

3-årig gymnasial restaurang/storhushåll-utbildning eller 2-årig eftergymnasial utbildning inom restaurang och storhushåll eller likvärdig

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Ansökan

Ansök senast: 2017-09-24
Sök jobbet här (öppnas i nytt fönster) i samarbete med Offentliga Jobb.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Tjänsten är på 76 %, 37 h/vecka
Tillträde enligt överenskommelse

Kontaktpersoner

Kontaktperson

Områdeschef Anders Lundmark
Telefon: 0383-57706
Mobiltelefon: 0725756458
E-postadress: anders.lundmark@ vetlanda.se

Facklig företrädare

Kommunal
Telefon: 0383-976 26

Övrigt

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.
Inför rekryteringen har Vetlanda kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.

 
Synpunkt Vetlanda