Vetlanda
Huvudmeny
Lyssna

Specialpedagog till Rörligt team

Söker du en ny utmaning eller funderar du på att ändra livsstil? Bli en av 2 500 medarbetare i Vetlanda kommun, som varje dag gör skillnad för andra människor. Du kommer till en kommun som växer, både företag och invånare ökar i antal.

Vetlanda är den vänliga, aktiva småstaden med handel, service, ett aktivt föreningsliv och en leende landsbygd med fantastisk natur in på knuten. Vetlanda är en del av småländska höglandet och mittpunkt mellan Jönköping, Kalmar och Växjö. Det är här du har chans att växa. Som medarbetare och som människa. Välkommen till Vetlanda!

Resurscentrum för elevhälsa är en central enhet vars mål är att sprida ny kunskap, utveckla och arbeta för en ökad likvärdighet inom elevhälsans område. Enheten utgör en resurs för skolornas elevhälsoarbete och samlar majoriteten av professionerna inom elevhälsan. Uppdraget är att tillsammans med övriga personalgrupper inom skolan skapa en positiv lärandesituation och stödja elevernas utveckling mot målen.


Dina förmåner som anställd i Vetlanda kommun

Arbetsbeskrivning

Som en av två specialpedagoger i det rörliga teamet arbetar du främst på skol- och gruppnivå.

Uppdraget handlar på övergripande nivå om att föra elevhälsans arbete framåt, genom handledning, studiecirklar och dylikt.

På gruppnivå arbetar teamet tillsammans med olika arbetslag utifrån enheters olika behov. Det kan vara värdegrundsarbete eller liknande för att utveckla lärmiljön. Att leda förvaltningsövergripande insatser ingår också i uppdraget samt att verka som samordnare i VITS; Vardagsnära Insatser i Tydlig Samverkan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad specialpedagog med några år erfarenhet av yrket. Du ska ha ett intresse för handledning och vara bredd att utbilda dig inom området. Ett inkluderande förhållningssätt är självklart för dig, liksom ett intresse för skolutveckling.

Du har personlig mognad, tar initiativ, leder och driver dina och teamets uppdrag framåt. Du har givetvis lätt för att samarbeta och kommunicera med både barn och vuxna.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Körkort och tillgång till bil är en förutsättning.

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Ansökan

Ansök senast: 2017-09-15
Sök jobbet här (öppnas i nytt fönster) i samarbete med Offentliga Jobb.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde 2017-11-06 eller enligt överenskommelse.

Kontaktpersoner

Kontaktperson

Verksamhetschef Ann Ljungström
Telefon: 0383-976 81, 070-634 55 61

Facklig företrädare

Lärarförbundets expedition
Telefon: 0383-103 31
E-postadress: lararforbundet@ vetlanda.lararforbundet.se

Ulrika Karlsson Lärarnas Riksförbund
Telefon: 0383-974 90
E-postadress: ulrika.k@vetlanda.se

Övrigt

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringen har Vetlanda kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.

 
Synpunkt Vetlanda