Vetlanda
Huvudmeny
Lyssna

Vård- och omsorg söker administratör inriktning IT

Söker du en ny utmaning? Bli en av 2 500 medarbetare i Vetlanda kommun, som varje dag gör skillnad för andra människor. Du kommer till en kommun som växer, både företag och invånare ökar i antal.
Vetlanda är den vänliga, aktiva småstaden med handel, service, ett aktivt föreningsliv och en leende landsbygd med fantastisk natur in på knuten. Vetlanda är en del av småländska höglandet och mittpunkt mellan Jönköping, Kalmar och Växjö.
Det är här du har chans att växa. Som medarbetare och som människa. Välkommen till Vetlanda!


Arbetsbeskrivning

Vi söker en administratör som vill vara med att underhålla och vidareutveckla vård- och omsorgsförvaltningens verksamhetsystem. I ditt uppdrag har du rollen som systemadministratör vilket innebär att du ska ge användare av verksamhetsystemen support och stöd, sköta kontakten med leverantörer, hålla utbildningar och skapa manualer för verksamhetsystemen.

Kvalifikationer

Du ska har tidigare erfarenhet ifrån verksamhetsystem inom vård- och omsorg. Du ska som person vara självgående, serviceinriktad, initiativtagande och gilla att ge andra support och stöd.

Krav på körkort.

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Ansökan

Ansök senast: 2017-09-14
Sök jobbet här (öppnas i nytt fönster) i samarbete med Offentliga Jobb.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde efter överenskommelse.

Kontaktpersoner

Kontaktperson

IT-utvecklare Åsa Lorentson
Telefon: 0383-97249

Funktionschef Ulrika Ribbholm
Telefon: 0383-97227

Bitr. Vård- och omsorgschef Marianne Karlsson
Telefon: 0383-972 45

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringen har Vetlanda kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.

 
Synpunkt Vetlanda