Vetlanda
Huvudmeny
Lyssna

Positivt för bostadsmarknaden i Vetlanda

Vi har Sveriges bästa Länsförsäkringsmäklare i Vetlanda. ”Vetlanda är attraktivt”, konstaterar kommunchef Magnus Färjhage.

Sveriges bästa Länsförsäkringsmäklare

Sveriges bästa Länsförsäkringsmäklare, Mikael Fritzell, gratulerades av kommunalråden Jan Johansson och Henrik Tvarnö och mäklarkollegan Henric Lagerquist.

Det händer grejor på bostadsmarknaden i Vetlanda. Inte nog med att flera privata aktörer tillsammans med kommunen ser till att det byggs nytt; till exempel det nya området på Sliparegården, där husförsäljningen startade på torsdagen med 10 av 16 tomter sålda. Senare i vår öppnar också det nya småhusområdet på Himlabackarna sin tomttilldelning.

Det är även en god omsättning på villor i vår kommun. Detta uppmärksammades på torsdagen, då Mikael Fritzell på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling uppvaktades för att ha sålt flest fastigheter i landet 2016.

Kommunchef Magnus Färjhage var på plats tillsammans med kommunalråden Henrik Tvarnö (S) och Jan Johansson (VF).

– Vi vill från kommunens sida gratulera till utmärkelsen, säger Magnus Färjhage. Det är roligt att vi har Sveriges bästa Länsförsäkringsmäklare i kommunen. Det visar att Vetlanda kommun är attraktivt med en positiv utveckling på bostadsmarknaden.

7

Kontakt

Magnus Färjhage

Magnus Färjhage

Kommunchef
Kommunkansli, Kommunledningsförvaltning
Telefon: 0383-971 59, 070-234 65 58
magnus.farjhage@vetlanda.se

Publicerad 2017-01-27

Kommentarer
Stängd för fler kommentarer
Synpunkt Vetlanda