Vetlanda
Huvudmeny
Lyssna

En dag för jobb och framtid

Kan jag sommarjobba på kommunen? Vad gör egentligen en elevassistent? Kan jag få jobb som sjuksköterska? De här frågorna och många fler svarar vi på i kommunens monter på mässan Jobb & Framtid i Iscar Arena tisdagen den 14 mars. Välkommen!

Ekebogården

Medarbetarna i Vetlanda kommun gör skillnad för andra människor. Välkommen att vara nyfiken på våra olika yrken på Jobb & Framtidsmässan den 14 mars!

Mässan Jobb & Framtid öppnar klockan 13.30 för allmänheten och stänger klockan 20, tisdagen den 14 mars. Platsen är Iscar Arena. I kommunens monter hjälper vi dig gärna om du är intresserad av jobb eller bara vill veta mer om våra olika yrken.

Working corner

Visste du att vi har nästan 300 olika yrken i kommunen? Allt ifrån elevassistenter och undersköterskor till planarkitekt och snickare. På mässan kommer du att kunna träffa minst ett tjugotal medarbetare i olika yrkeskategorier i vårt "working corner".

– Vi kommer att ha korta intervjuer med kommunens medarbetare, berättar kommunikatör Sofie Andersson. Vi sitter ner en kort stund och pratar om hur man utbildar sig, vad man egentligen jobbar med på dagarna eller helt enkelt vad som är bäst med jobbet. Vi hoppas att kunna ge svaret på frågan "Vad jobbar man egentligen med på kommunen?".

Working corner är igång varannan timme; klockan 9, 11, 13, 15 och 17.

Sök jobb i vår monter!

I kommunens monter är du välkommen att söka jobb. Vi söker sommarvikarier, lärarvikarier och har en hel rad lediga tjänster ute just nu. Passa på att prata med kommunens bemanningscenter! De tar mer än gärna emot din ansökan på plats - ta med ditt CV!

– Rekrytering är kommunens största utmaning just nu, säger kommunchef Magnus Färjhage. Därför är det viktigt att vi är med och visar upp oss, både för gymnasieeleverna som kanske ska studera vidare eller som ska hitta sitt första riktiga jobb, men också för Vetlandas invånare. Vetlanda kommun har en stor och viktig verksamhet som vi är stolta över att visa.

Spännande föreläsningar

Förutom kommunens viktiga och varierande verksamhet kan du också kan du ta del av Vetlandas breda näringsliv på mässan. Missa inte de spännande föreläsningarna som äger rum på eftermiddagen. Du kan läsa mer om dem på Nuvabs hemsida. Glöm inte att anmäla dig!

Så får vi fler Vetlanda-företag att växa

Anders Ekdahl, VD Svensk Industriföreningen SINF, klockan 14.

Rätt person på rätt plats

Tove Dahlgren, Stiftelsen Allbrigt, klockan 16

Våga tänk tanken

Mikael Genberg, konstnär, entreprenör och innovatör, klockan 18.

Jobb & Framtid är ett samarrangemang mellan Nuvab och Njudungsgymnasiet. Mellan klockan 9 och 13.30 är mässan öppen för Njudungsgymnasiets elever.

15

Kontakt

Emelia Rambrandt

Emelia Rambrandt

HR-konsult
HR kontoret, Kommunledningsförvaltning
Telefon: 0383-971 57, 072-731 99 92
emelia.rambrandt@vetlanda.se

Sofie Andersson

Sofie Andersson

Kommunikatör
Kommunikation medborgarservice, Kommunledningsförvaltning
Telefon: 0383-973 01, 072-141 31 25
Sofie.Andersson@vetlanda.se

Publicerad 2017-03-08

Kommentarer
Stängd för fler kommentarer
Synpunkt Vetlanda