Vetlanda
Huvudmeny
Lyssna

Minimässa för nyinflyttade

Är du nyinflyttad eller känner dig som nyinflyttad? Då är du säkert nyfiken på Vetlanda kommun och vad vi kan erbjuda. Den 6 april är du välkommen på stadsvandring och en minimässa i stadshuset.

Vetlanda centrum

Det finns flera sätt att få svar på sina frågor när man flyttat till ett nytt ställe. Vetlanda kommun har till exempel webbplatser och sociala medier men vill även ge möjlighet till personliga möten.

– Vi bjuder in till ett par minimässor varje år, säger Magnus Färjhage som är kommunchef. Den 6 april är det dags för nästa mässa och jag vill hälsa alla nyinflyttade välkomna till Vetlanda kommun.

Stadsvandring och mingel

Kvällen startar klockan 17.00 då historikern och näringslivsutvecklaren Mikaela Söderberg guidar dig på en stadsvandring genom Vetlanda centrum. Samling sker utanför Vetlanda kyrka och avslutas vid stadshuset. Därefter minglar du runt på mässan i stadshusets entré där våra verksamheter presenterar sig. Du får en massa information och har även möjlighet att ställa frågor. Vad erbjuder kommunen för service? Vad är på gång i Vetlanda? Hur ser kultur- och föreningslivet ut? Var finns skolorna? Hur är det med bredband och var finns soptippen? Du bjuds på fika och får en välkomstpresent.

– Ta tillfället i akt, träffa oss och få svar på de frågor du har. Vi vill självklart också veta vad du tycker om Vetlanda kommun och vad du eventuellt saknar, avslutar Magnus Färjhage.

Medverkar gör kommunalråd och kommunchef, kommunala förvaltningar, Njudung Energi och Tillväxt Vetlanda. Stadsvandring och mässinformation är på svenska. Viss information finns på engelska.

Anmälan till träffen

Du anmäler dig nedan, senast den 30 mars 2017.

5

Kontakt

Magnus Färjhage

Magnus Färjhage

Kommunchef
Kommunkansli, Kommunledningsförvaltning
Telefon: 0383-971 59, 070-234 65 58
magnus.farjhage@vetlanda.se

InfoCenter

Telefon: 0383-971 00
infocenter@vetlanda.se

Besöksadress:
Storgatan 5B, 574 32 Vetlanda​

Öppettider 1 juni till 31 augusti:

  • Måndag–fredag klockan 10.00-16.30
  • Lördag klockan 10.00-14.00

Öppettider 1 september till 31 maj:​

  • Tisdag–fredag klockan 10.00–16.30
  • Helgaftnar och helgdagar stängt

Publicerad 2017-03-10

Kommentarer
Stängd för fler kommentarer
Synpunkt Vetlanda