Kontakt
Dela
Lyssna
Vetlanda
Kontakt
Dela
Lyssna

Vecka 20, 14-20 maj 2018

Matsedel Emmagården

  • Måndag
  • Makrill, stuvad spenat, potatis och grönsaker
    Dessert: Aprikoskräm
    Kvällsmat: Potatissallad med kassler och tomat
  • Tisdag
  • Korv Stroganoff, ris/potatis och grönsaker
    Dessert: Rödvinbärskaka med gräddklick
    Kvällsmat: Pösiga plättar, sylt, råkost
  • Onsdag
  • Kalops, potatis och grönsaker
    Dessert: Fruktfil
    Kvällsmat: Jonssons frestelse, sallad
  • Torsdag
  • Vårsoppa, ostsmörgås
    Dessert: Pannkaka med sylt
    Kvällsmat: Pölsa, stekt potatis, rödbetor
  • Fredag
  • Järpar, gräddsås, potatis och grönsaker
    Dessert: Nyponsoppa, skorpa
    Kvällsmat: Broccolisoppa med ost och skinka, sallad
  • Lördag (Pingstafton)
  • Inkokt lax, skarpsås, potatis och grönsaker
    Dessert: Toscapäron och gräddklick
    Kvällsmat: Äggröra, stekt korv, råkost
  • Söndag (Pingstdagen)
  • Helstekt kotlettrad, sås, potatis, äppelmos, grönsaker
    Dessert: Rabarberpaj med jordgubbar och vaniljsås
    Kvällsmat: Risgrynsgröt

Kontakt

Anders Nilsson

Administratör
Telefon: 0383-967 39
anders.nilsson@vetlanda.se

Lena Ottosson

Kostchef
Telefon: 0383-972 50, 070-375 35 49
lena.ottosson@vetlanda.se