Kontakt
Dela
Lyssna
Vetlanda
Kontakt
Dela
Lyssna

Vecka 20, 14-20 maj 2018

Matsedel Österäng

  • Måndag
  • Rökt makrill, stuvad spenat, potatis
    Dessert: Aprikoskräm
    Kvällsmat: Pösiga plättar med sylt
  • Tisdag
  • Korv Stroganoff, ris/potatis och grönsaker
    Dessert: Rödvinbärskaka med grädde
    Kvällsmat: Potatissallad med kassler
  • Onsdag
  • Kalops, potatis och grönsaker
    Dessert: Fruktfil
    Kvällsmat: Mannagrynsgröt
  • Torsdag
  • Potatis- & purjolökssoppa, ostsmörgås
    Dessert: Pannkaka med sylt
    Kvällsmat: Jonssons frestelse, råkost
  • Fredag
  • Plommonjärpar, potatis, sås och grönsaker
    Dessert: Blåbärssoppa med skorpa
    Kvällsmat: Broccolisoppa med ost och kassler
  • Lördag (Pingstafton)
  • Kyckling Kiev, potatiskroketter, bearnaisesås och grönsaker
    Dessert: Mandeltårta med grädde
    Kvällsmat: Räksmörgås
  • Söndag (Pingstdagen)
  • Fläskkotlett med potatis, sås och grönsaker
    Dessert: Ostkaka med sylt och grädde
    Kvällsmat: Äggröra, korv, tomat

Kontakt

Anders Nilsson

Administratör
Telefon: 0383-967 39
anders.nilsson@vetlanda.se

Lena Ottosson

Kostchef
Telefon: 0383-972 50, 070-375 35 49
lena.ottosson@vetlanda.se