Vetlanda
Huvudmeny
Lyssna

Matsedel Brobygården

Bröd, margarin samt dryck och kaffe ingår. Med reservation för eventuella ändringar.

Vecka 42

Dag

Meny

Måndag

Köttbullar, gräddsås, potatis och grönsaker. Björnbärskräm.

Tisdag

Kokt färsk torsk, ägg o persiljesås, potatis och grönsaker. Nyponsoppa och bisqvier.

Onsdag

Raggmunk och stekt fläsk. Jordgubbskompott.

Torsdag

Måltidens dag! Lammfärsbiffar med citron o västerbottenost, potatisgratäng, wokade grönsaker och fetaostcreme. Pumpaj  med kolasmak och grädde.

Fredag

Stekt kyckling, grönpepparsås, klyftpotatis och grönsaker. Brylépudding.

Lördag

Ugnsgratinerad falukorv, potatismos och grönsaker. Blodapelsinsoppa och topping.

Söndag

Kotlettrad, gräddsås, potatis och grönsaker. Lingonrulltårta.

Vecka 43

Dag

Meny

Måndag

Fiskgratäng med ansjovis, potatismos och grönsaker. Skogsbärskompott.

Tisdag

Kött och grönsakssoppa och nybakat bröd. Aprikoskaka och grädde.

Onsdag

Kålpudding, brunsås och potatis. Krusbärskräm.

Torsdag

Plommonspäckad skinkstek, gräddsås, potatis och grönsaker. Färsk frukt.

Fredag

Pannbiff med stekt lök, brunsås, potatis och grönsaker. Tropisk fruktsoppa.

Lördag

Stekt fläsk, löksås, potatis och grönsaker. Kladdkaka och grädde.

Söndag

Portergryta, potatis och grönsaker. Lingonfromage.

 

Vecka 44

Dag

Meny

Måndag

Kycklingbiff, currysås, potatis/ris och grönsaker. drottningkräm.

Tisdag

Stekt salt sill, lökgrädde, potatis och grönsaker. Glass och bärsås.

Onsdag

Köttfärssoppa och nybakat bröd. Ananaspaj och grädde.

Torsdag

Korvgryta Boston, potatis/ris och grönsaker. Blåbärssoppa och kex.

Fredag

Köttfärslimpa med soltorkade tomater, gräddsås, potatis och grönsaker. Fläderpannacotta med jordgubbssås.

Lördag

Sprödbakad fisk, remouladsås, potatis och grönsaker. Aprikossoppa och skorpa.

Söndag

Stekta revben, gräddsås, potatis och grönsaker. Marängsviss.

 

Vecka 45

Dag

Meny

Måndag

Köttfärssås och spagetti. Bärkräm.

Tisdag

Fisksoppa från Skillinge och nybakat bröd. Hallonkaka med vaniljvisp.

Onsdag

Ugnsstekta isterband, stuvad potatis och grönsaker. Äppelsoppa och kex.

Torsdag

Stekt strömming, potatismos och grönsaker. Fruktsallad och grädde.

Fredag

Fläskfilégryta, klyftpotatis och wokade grönsaker. Fruktkräm.

Lördag

Lindström i form, gräddsås, potatis och grönsaker. Apelsinsoppa och skorpa.

Söndag

Kycklinggryta, potatis/ ris och grönsaker. chokladpudding.

 

Kontakt

Lena Ottosson

Lena Ottosson

Kostchef
Måltidsservice, Kommunledningsförvaltning
Telefon: 0383-972 50, 070-375 35 49
Lena.Ottosson@vetlanda.se

Nermina Talic

Nermina Talic

Administratör
Måltidsservice, Kommunledningsförvaltning
Telefon: 0383-967 39
nermina.talic@vetlanda.se

Senast uppdaterad 2017-10-02

Synpunkt Vetlanda