Google Translate
Google Translate
vetlanda logotyp

Advent i Vänliga hälsningar Vetlanda

Under advent bjuder podden Vänliga hälsningar Vetlanda på ännu mer lyssning. Denna gång genom ”Adventspoddarna”. Varje söndag i advent släpper vi ett nytt avsnitt där kända och okända personer med Vetlandanknytning delar med sig av sina personliga historier.

Precis som i våra Sommarpoddar lovar vi att du får höra berättelser som berör, engagerar, får dig att dra på smilbanden eller fälla en tår. Du hittar dem alla på Spotify, Podcaster, eller där du brukar lyssna på poddar. Du hittar också poddarna genom denna länklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Adventspoddar

Här ser du när och vilka personer som adventspoddar i år.

1 december: Elin Rantatalo

I april förändrades livet totalt för småbarnsmamman Elin. Under en resa till Kanarieöarna drabbades hon av mördarbakterier och läkarna var inte ens säkra på att hon skulle överleva.

8 december: Stefan Wilhelmsson

Med mottot all in utforskar Stefan världen på sin motorcykel. "Ingen kommer ihåg femstjärniga hotell, men du glömmer aldrig att du sov på en kyrkogård".

15 december: Birgitta Starck

Säg Stensåkra-Birgitta och nästan alla vet vem hon är. Birgitta berättar om sitt driv som företagare och hur man bygger ett korvimperium mitt i Småland men också om statsministerbesök och guldmedaljer.

22 december: Peter Hellgren

Peter är VD för Consid, ett av de snabbast växande IT-företagen i Sverige. Hör honom berätta om sin väg till framgång. En resa som började i Vetlanda.

Om Vänliga hälsningar Vetlanda

Podcasten Vänliga hälsningar Vetlanda släpptes för första gången den 5 december 2018. De glada och ständigt nyfikna personerna vid mikrofonerna heter Nicklas Carlsson och Angelica Wilhelmsson Ek och är båda kommunikatörer på Vetlanda kommun.

Varje månad gästar en intressant Vetlandapersonlighet podcasten för att berätta sin spännande historia eller tipsa om vad som är på gång. Vill du tipsa om en gäst? Hör av dig med ett mejl till kommunikation@vetlanda.se.