Google Translate
Google Translate
vetlanda logotyp

Prenumerera på nyheter

Fyll i din e-postadress och visa mina prenumerationer. Bocka i rutan för att prenumerera och bocka ur den om du inte vill prenumerera längre. Så fort vi publicerar något nytt, får du ett meddelande!

Senaste nytt i Vetlanda

Sitter du någonsin och undrar vad det allra senaste är i vår stad? Då är det här du ska kika. Här samlar vi nyheter som rör ditt liv i Vetlanda, inom såväl näringslivet som kommunen.

 • Jubileumsgalan 2022

  Priser är utdelade i kategorierna: Årets företagare, Årets butik, Årets turismpris, Årets nytänkare, Årets tillväxtföretag, Årets nyföretagare och Vänliga Vetlandas hederspris.
 • Håkan Larsson tilldelas stjärna på hedersplats

  Varje år delas det ut en stjärna på Hedersplats Vetlanda till personer för deras utmärkande insatser för Vetlanda kommun. Nu är det klart att årets pris går till konstföreningens Håkan Larsson. - Det känns helt överväldigande, säger pristagaren.
 • Vetlanda filmhistoriska festival

  Vetlanda anordnar för första gången en filmhistorisk festival. Den 2 till 7 maj bjuder festivalen på en vecka full med film och kulturhistoria runt om i kommunen. Ta tillfället att se kulturhistoriskt material från Vetlanda kommuns alla hörn.
 • Vi kompletterar - inte konkurrerar

  Under våren 2021 startade Kujtim och Pajtim Berisha ProCars Edition. Företaget har sett god näringsutveckling och söker nu efter fler samarbetspartners. Därför bjöd de in politiker och Nuvab till ett företagsbesök för att visa upp sin organisation och prata om framtida visioner och utmaningar.
 • Filmintresset driver Jakobs företag

  18-årige Jakob Henrysson satsade på sitt stora intresse för film och fotografering och startade eget företag samtidigt som han går tredje året gymnasiet. Genom sitt företag hjälper han andra företag och privatpersoner med att förverkliga deras idéer.
 • Klassisk semla vinner igen

  För andra året i rad – den klassiska semlan hos HeddaGretas är Vetlandas absolut godaste semla.
 • Så blir VetlandaFesten

  VetlandaFesten närmar sig med stormsteg. Den sista helgen i maj blir det massor av roliga aktiviteter och konserter på och kring torgen i centrala Vetlanda.
 • Nominera Vetlandas bästa företagare

  Den 29 april är det dags för årets näringslivs­gala i Hydro Arena. Priser ska delas ut till duktiga företagare och redan nu kan du nominera dina favoriter.
 • Nu öppnar Cake Queen i Vetlanda

  Annelie Karlsson har tagit med sitt företag Cake Queen och flyttat från Eksjö till Vetlanda. Nu är hon redo att ta emot både gamla och nya kunder i den nyrenoverade gårdsbyggnaden där hon har både butik och bageri.
 • Rösta fram Vetlandas godaste semla

  Semmelsäsongen är redan i gång och det börjar bli dags att kora Vetlandas absolut godaste semla år 2022.