Google Translate
Google Translate
vetlanda logotyp

Prenumerera på nyheter

Fyll i din e-postadress och visa mina prenumerationer. Bocka i rutan för att prenumerera och bocka ur den om du inte vill prenumerera längre. Så fort vi publicerar något nytt, får du ett meddelande!

Senaste nytt i Vetlanda

Sitter du någonsin och undrar vad det allra senaste är i vår stad? Då är det här du ska kika. Här samlar vi nyheter som rör ditt liv i Vetlanda, inom såväl näringslivet som kommunen.

 • 2020-08-14

  Nu kan du krypa in i biomörkret igen

  Sagabiografen har återigen öppet för ordinarie visningar men med max 50 besökare per film.
 • 2020-08-13

  Östanå - ett golfparadis

  Ge dig ut på en golfrunda i vackra miljöer i Östanå, med vänner eller familj. Till Vetlanda golfklubb är alla välkomna, från proffs till den som aldrig tidigare hållit i en golfklubba.
 • 2020-08-12

  Aktivitetspark - en pärla som lyfter Skede

  Lekplats, utegym, cykelbana, planer för både fotboll och beach­sporter, boule, grillplats och sagostig. Den nya aktivitets­parken i Skede har allt och lite till.
 • 2020-08-11

  Sporten padel tar Vetlanda med storm

  Sporten padel har tagit hela Sverige med storm och så även Vetlanda. I dag kan du spela padel på tre platser i kommunen, men inom kort öppnar fler banor.
 • 2020-08-10

  Alla vägar leder ut i skogen...

  Eller hur är det nu det kända uttrycket lyder? En sommar på hemma­plan är i vilket fall som helst en ultimat cykel­sommar. Här i Vetlanda kommun och i nejderna runt omkring, ja typ hela Sverige faktiskt, så har vi fantastiska möjlig­heter att trampa iväg på äventyr med mycket ögon­godis.
 • 2020-08-07

  Snabba discar i Östanå

  Östanå friluftsområde erbjuder många utomhusaktiviteter. En av dem är discgolf eller frisbeegolf som det också kallas. Här finns en 18-hålsbana där alla är välkomna att spela, nybörjare som proffs.
 • 2020-08-06

  Ät och inspireras i Näshult

  God mat i en hemtrevlig miljö på landet eller catering för ditt bröllop eller kalas, det är vad Näshults butik och restaurang erbjuder. Och i butiken finns inredningsdetaljer som kan piffa upp alla kök.
 • 2020-08-04

  Unikt hantverk på Swahns krukmakeri

  På Swahns krukmakeri i Nye infinner sig en känsla av lugn. I den lilla butiken finns ingen stress. Här kan du strosa omkring bland hyllorna och kolla på vackert dekorerad keramik av sten- eller lergods i lugn och ro.
 • 2020-07-30

  Ingen stress bakom rumpan på en häst!

  Lämna bilen hemma och ta dig fram genom vackra miljöer och landskap på ett helt nytt sätt (och väldigt gammalt), med häst och vagn. Stall Metropol i Skirö erbjuder turer, men även kurser för den som själv vill lära sig att köra.
 • 2020-07-30

  Håll dig i form under bar himmel

  När solen skiner eller regnet står som spön i backen – hur du än gillar att motionera så är Vetlandas två utegym något du borde ge en chans.