Google Translate
Google Translate
vetlanda logotyp

Prenumerera på nyheter

Fyll i din e-postadress och visa mina prenumerationer. Bocka i rutan för att prenumerera och bocka ur den om du inte vill prenumerera längre. Så fort vi publicerar något nytt, får du ett meddelande!

Senaste nytt i Vetlanda

Sitter du någonsin och undrar vad det allra senaste är i vår stad? Då är det här du ska kika. Här samlar vi nyheter som rör ditt liv i Vetlanda, inom såväl näringslivet som kommunen.

 • 2020-01-14

  Upplev Vetlanda med en bucketlist

  Vetlandas jubileums­år är fyllt av aktiv­iteter, men firandet slutar inte där. Vetlanda kommun har tagit fram en lista med uppdrag, en så kallad bucket–list, för dig som vill uppleva kommunen lite extra.
 • 2019-12-05

  Vetlanda­musiker rockar på hemma­plan

  Instrumenten är fortfarande ljumna efter fem fartfyllda föreställningar på Jönköpings Teater. Nu kommer rockföreställningen Hits & Historier 64-66 till Vetlanda för att lyfta taket i Withalasalen. Att halva ensemblen är Vetlandamusiker tror gänget ger extra krydda till den lokala publiken.
 • 2019-11-22

  Diggiloo kommer till Vetlanda

  Nu är den sista stora pusselbiten på plats inför Vetlandas 100-årsfirande. Den 9 juli gör kommunen om Nydala gräsplan till skådeplats för en riktig familjefest. Då kommer nämligen Diggiloo med sin turné och bjuder Vetlandaborna på en helkväll med sång, dans och humor.
 • 2019-11-13

  Bistro Raw går från liten till stor

  Bistro Raw har bara funnits sedan mitten av september, men redan nu är det dags att expandera. Bistron växer in i Butik 82 som i sin tur satsar vidare i inredningsstudion bakom draperierna.
 • 2019-11-05

  Spännande arkitektur på Ring­vägen

  Åtta nya markplanslägenheter med sedumtak står redo att flyttas in i den 1 december. Vi talar naturligtvis om Sten Ringen på Ringvägen, där Byggbolaget under året har jobbat på för fullt i ett spännande projekt.
 • 2019-10-30

  HemX tar den skandi­naviska in­redningen till centrum

  För sex år sedan startade Jennie Sandbergs man HemX. Ett företag som sålde garageportar, markiser, invändiga solskydd och spabad. Men när HemX för åtta månader sedan flyttade in i nya centrala lokaler på Delfingatan 3A såg Jennie sin möjlighet att starta en inredningsbutik.
 • 2019-10-17

  Pinchos slår upp portarna

  Rena rama cirkusen. Det har blivit dags för många att stilla sin nyfikenhet. Nu öppnar Pinchos upp dörrarna till sin nybyggda restaurang vid stationen i centrala Vetlanda.
 • 2019-08-28

  Årets företagare i Jönköpings län är från Vetlanda

  En inbjudan till lunch hos landshövdingen damp ner i brevlådan hos Holsby metalls VD Mikael Fasth. Efter lunchen stod det klart att han inte bara är Årets företagare i Vetlanda kommun, utan i hela Jönköpings län.
 • 2019-07-23

  Sommar­kul i Forn­gården

  Tre torsdagar i augusti blir det teater för barn och familj i vackra Forngården. Det är gratis och det är garanterat roligt. Boka in den 1, 8 och 15 augusti, klockan 15!
 • 2019-07-05

  Espresso House till Vetlanda

  Nu doftar det ännu mer kaffe i bönornas näste, fikastaden Vetlanda. Nu är det dags för den andra stora kedjan på kort tid att slå upp portarna i stan och det är i Svedbomshuset saker är på gång. Där ska nämligen Espresso House flytta in.