Google Translate
Google Translate
vetlanda logotyp

Prenumerera på nyheter

Fyll i din e-postadress och visa mina prenumerationer. Bocka i rutan för att prenumerera och bocka ur den om du inte vill prenumerera längre. Så fort vi publicerar något nytt, får du ett meddelande!

Senaste nytt i Vetlanda

Sitter du någonsin och undrar vad det allra senaste är i vår stad? Då är det här du ska kika. Här samlar vi nyheter som rör ditt liv i Vetlanda, inom såväl näringslivet som kommunen.

 • 2019-10-17

  Pinchos slår upp portarna

  Rena rama cirkusen. Det har blivit dags för många att stilla sin nyfikenhet. Nu öppnar Pinchos upp dörrarna till sin nybyggda restaurang vid stationen i centrala Vetlanda.
 • 2019-08-28

  Årets företagare i Jönköpings län är från Vetlanda

  En inbjudan till lunch hos landshövdingen damp ner i brevlådan hos Holsby metalls VD Mikael Fasth. Efter lunchen stod det klart att han inte bara är Årets företagare i Vetlanda kommun, utan i hela Jönköpings län.
 • 2019-07-23

  Sommar­kul i Forn­gården

  Tre torsdagar i augusti blir det teater för barn och familj i vackra Forngården. Det är gratis och det är garanterat roligt. Boka in den 1, 8 och 15 augusti, klockan 15!
 • 2019-07-05

  Espresso House till Vetlanda

  Nu doftar det ännu mer kaffe i bönornas näste, fikastaden Vetlanda. Nu är det dags för den andra stora kedjan på kort tid att slå upp portarna i stan och det är i Svedbomshuset saker är på gång. Där ska nämligen Espresso House flytta in.
 • 2019-07-01

  Östanå får nytt sommarcafé

  Under sommaren kan alla semesterfirande Vetlandabor och besökande prova på en nygammal bekantskap. Det är Östanå Värdshus som slår upp portarna för ett sommarcafé med vacker utsikt över Grumlan.
 • 2019-05-15

  Establo utökar med flytt till ny lokal

  Establo flyttar sin herrbutik från Gallerian till Bibliotekstorget. Med större lokaler och breddat sortiment hoppas ägaren Kinga Johansson kunna utöka kundkretsen.– Jag ser positivt på handeln i Vetlanda. Många vill handla lokalt, säger hon.
 • 2019-05-07

  App­restau­rangen öppnar i Vetlanda

  Nu blir det smarriga små tapasrätter, påhittiga drinkar och en och annan smartphone vid middagsbordet. Den populära restaurangkedjan Pinchos väljer nämligen att slå upp portarna i Vetlanda.
 • 2019-04-26

  Näringslivsgalan 2019 – här är alla vinnare

  Under festliga former hyllades årets pristagare på Näringslivsgalan som hölls på Hydro arena på torsdagskvällen.
 • 2019-04-17

  Häst och vagn hos Stall Metropol

  Vad sägs om en mysig tur med häst och vagn? Det kan alla Vetlandabor och turister nu ta del av i Skirö där Stall Metropol har slagit upp portarna.
 • 2019-04-01

  Nior prisades för spännande idéer

  En mötesplats för alla och en app där man kan boka upp sig för både scenframträdanden och försäljning av egna produkter. Det var det vinnande bidraget när niorna presenterade sina idéer om hur Vetlanda ska kunna utvecklas och locka fler att både flytta hit och stanna kvar.