Google Translate
Google Translate
vetlanda logotyp

Prenumerera på nyheter

Fyll i din e-postadress och visa mina prenumerationer. Bocka i rutan för att prenumerera och bocka ur den om du inte vill prenumerera längre. Så fort vi publicerar något nytt, får du ett meddelande!

Senaste nytt i Vetlanda

Sitter du någonsin och undrar vad det allra senaste är i vår stad? Då är det här du ska kika. Här samlar vi nyheter som rör ditt liv i Vetlanda, inom såväl näringslivet som kommunen.

 • 2020-03-27

  Nu öppnar Gym Vetlanda

  På lördag den 28 mars är alla välkomna till Vetlandas nya gym, som efter månader av hårt arbete nu står klart.En idé som började ta form i november 2019 har nu förverkligats.
 • 2020-03-13

  Näringslivsgalan flyttas fram

  Kommunens ledningsgrupp har fattat beslut om att inte hålla några arrangemang med fler än hundra deltagare under mars och april på grund av coronaviruset. Det innebär bland annat att det inte blir något valborgsfirande i år. Tillsammans med Nuvab har också beslut tagits om att skjuta upp näringslivsgalan.
 • 2020-03-11

  Gunilla Nordberg får årets stjärna

  Genom sina historier tar Gunilla Nordberg läsarna tillbaka till dåtidens Vetlanda för att uppleva staden som den var förr. För detta får hon nu årets stjärna på Heders­plats Vetlanda.
 • 2020-01-14

  Upplev Vetlanda med en bucketlist

  Vetlandas jubileums­år är fyllt av aktiv­iteter, men firandet slutar inte där. Vetlanda kommun har tagit fram en lista med uppdrag, en så kallad bucket–list, för dig som vill uppleva kommunen lite extra.
 • 2019-12-05

  Vetlanda­musiker rockar på hemma­plan

  Instrumenten är fortfarande ljumna efter fem fartfyllda föreställningar på Jönköpings Teater. Nu kommer rockföreställningen Hits & Historier 64-66 till Vetlanda för att lyfta taket i Withalasalen. Att halva ensemblen är Vetlandamusiker tror gänget ger extra krydda till den lokala publiken.
 • 2019-11-22

  Diggiloo kommer till Vetlanda

  Nu är den sista stora pusselbiten på plats inför Vetlandas 100-årsfirande. Den 9 juli gör kommunen om Nydala gräsplan till skådeplats för en riktig familjefest. Då kommer nämligen Diggiloo med sin turné och bjuder Vetlandaborna på en helkväll med sång, dans och humor.
 • 2019-11-13

  Bistro Raw går från liten till stor

  Bistro Raw har bara funnits sedan mitten av september, men redan nu är det dags att expandera. Bistron växer in i Butik 82 som i sin tur satsar vidare i inredningsstudion bakom draperierna.
 • 2019-11-05

  Spännande arkitektur på Ring­vägen

  Åtta nya markplanslägenheter med sedumtak står redo att flyttas in i den 1 december. Vi talar naturligtvis om Sten Ringen på Ringvägen, där Byggbolaget under året har jobbat på för fullt i ett spännande projekt.
 • 2019-10-30

  HemX tar den skandi­naviska in­redningen till centrum

  För sex år sedan startade Jennie Sandbergs man HemX. Ett företag som sålde garageportar, markiser, invändiga solskydd och spabad. Men när HemX för åtta månader sedan flyttade in i nya centrala lokaler på Delfingatan 3A såg Jennie sin möjlighet att starta en inredningsbutik.
 • 2019-10-17

  Pinchos slår upp portarna

  Rena rama cirkusen. Det har blivit dags för många att stilla sin nyfikenhet. Nu öppnar Pinchos upp dörrarna till sin nybyggda restaurang vid stationen i centrala Vetlanda.