Google Translate
Google Translate
vetlanda logotyp

Prenumerera på nyheter

Fyll i din e-postadress och visa mina prenumerationer. Bocka i rutan för att prenumerera och bocka ur den om du inte vill prenumerera längre. Så fort vi publicerar något nytt, får du ett meddelande!

Senaste nytt i Vetlanda

Sitter du någonsin och undrar vad det allra senaste är i vår stad? Då är det här du ska kika. Här samlar vi nyheter som rör ditt liv i Vetlanda, inom såväl näringslivet som kommunen.

 • Roliga höstlovsaktiviteter i Vetlanda

  Under höstlovsveckan händer mycket roligt i Vetlanda kommun. Passa på att delta i Vetlanda Uniteds futsalskola eller lär dig fiska med hjälp av Sportfiskarna.
 • Tufft halvår för Vetlandas stadskärna

  Förra året gick det väldigt bra för de flesta företagen i Vetlandas stadskärna. Men de senaste månaderna har varit tuffa, särskilt för serviceföretagen.
 • Julbordet finns i Vetlanda

  Vintern närmar sig med stormsteg och julen står för dörren. Nu är det hög tid att boka julbord för dina arbetskollegor eller familjen. I Vetlanda finns julbordet för just dig.
 • Ett helt år tillägnat friluftslivet

  Under 2021 arrangerar föreningar och organisationer friluftsaktiviteter i hela landet. I Vetlanda kommun hoppas man att fler föreningar ska vilja delta i projektet, som heter Luften är fri.
 • Stensåkra chark
  bygger ut

  Stensåkra chark satsar i coronatider och planerar att bygga ut sina lokaler. Detta kommer i förlängningen leda till fler jobb.
 • Vetlandaborna älskar pizza

  Pizzastaden Vetlanda? Absolut! I alla fall om du frågar flera av kommunens pizzerior.
 • Spela dig genom Vetlanda

  På Ädelfors folk­hög­skola har de 14 del­tagarna på programmet Indie Game Studio gjort ett dator­spel som ut­spelar sig i Vetlanda. I spelet kan du både testa att cruisa runt torget och köra bil­speedway.
 • Vetlandas handelsplats ska bli mer attraktiv

  En attraktiv och levande handelsplats där butikerna har en stark samverkan med varandra. Det är målet för år 2021.
 • OTM Energi är Årets Ny­före­tagare

  OTM Energi är solcells­före­taget som nu kan titulera sig Årets Ny­före­tagare i Vetlanda kommun 2020. Utmärkelsen delas ut av Ny­företagar­centrum i Vetlanda som under måndagen var på plats för att över­raska de färska före­tagarna.
 • Ost- och äppelhelg hos Räven & Osten

  I helgen kan du besöka Räven & Osten som arrangerar en ost- och äppelhelg. Ta med dina äpplen och få dem mustade på plats, smaka på Matildas goda ostar och handla lokalt odlade grönsaker.