Gå till innehåll
2 Servicemeddelanden
2 Servicemeddelanden
Logotyp Restaurang Gärdet

Vecka 35

Meny för Restaurang Gärdet.
Med reservation för ändringar.

Måndag

Dagens rätt

Helstekt fläskkarré med gräddsås,lök-och äppelfräs,kokt potatis och gröna bönor.

Dagens vegetariska

Krämig champinjonpasta med ost, grädde och vitlök.

Dagens extra

Mannerströmmingar-stekt marinerad strömming med stompad dillpotatis, skirat smör och vår egen lingonsylt.

Tisdag

Dagens rätt

Grillad färsbiff med timjan, citron och vitlök, friterad potatis och ratatouille.

Dagens vegetariska

Zucchiniquiche med Grana Padano och äggstanning.

Dagens extra

Pocherad koljafilé med gräddstuvad purjolök, skuren dill och kokt potatis.

Onsdag

Stängt

Torsdag

Dagens rätt

Stjerneskud-friterad fiskfilé med remouladsås, räkor och sparris. Kokt potatis.

Dagens vegetariska

Nachotallrik med svarta bönor, pico de gallo, riven ost och guacamole.

Dagens extra

Vinsbräserad nötbog med brynt pärllök, rödvinssås och potatispuré.

Fredag

Lunch à la carte-boka gärna bord.

Tre rätter 230 kr.

Förrätt

Smörstekta kantareller på surdegstoast med chèvre, honung och baconsmul.

Burrata på grönkålsbädd med med rostade valnötter, persika och flytande honung.

Varmrätt

Stekt gösfilé med med citronbechamel, rödbetschips, rostad potatis och dillolja.

Viltfärsbiff med blåbärsvinsås, rotfruktsgratäng, broccoli, torkade morötter och stekta kantareller.

Dessert

Romflamberade äpplen med knäckigt täcke och hemgjord vaniljssås.

Espressomousse på browniebotten med melbasås, hallon och hyvlad choklad.

 

Senast uppdaterad:

Sidfot

Öppet idag: 08:00 - 12:00 | 13:00 - 16:00