Gå till innehåll
2 Servicemeddelanden
2 Servicemeddelanden
Logotyp Restaurang Gärdet

Vecka 36

Meny för Restaurang Gärdet.
Med reservation för ändringar.

Måndag

Dagens rätt

Stekt rimmat sidfläsk med löksås eller bruna bönor. Kokt potatis.

Dagens vegetariska

Smördegspaj med spenat, fetaost och oregano.

Dagens extra

Rödvinsbräserad nötbog med potatisgratäng, rödvinssky och rotfrukter.

Tisdag

Dagens rätt

Persiljejärpar med svampsås och smörsvängda morötter. Kokt potatis.

Dagens vegetariska

Arancini-friterade risottobollar med marinarasås och grillade grönsaker.

Dagens extra

Pasta Carbonara-rökt sidfläsk, svartpeppar, äggula och Grana Padano.

Onsdag

Stängt

Torsdag

Dagens rätt

Fisk- och skaldjursgryta med gräddig hummersås och grönsaker julienne. Kokt potatis.

Dagens vegetariska

Potatis och purjolökssoppa, crème vichysoisse. Dessert:Budapestbakelse.

Dagens extra

Örtbakad kalvstek med dragonrödvinssås och ljummen potatissallad.

Fredag

À la carte-lunch

Boka bord på 0383-976 20

Tre rätter 230 kronor.

Förrätt

Kryddig tomatsoppa med fetaostkräm, pumpafrön och krutonger.

Räkcheesecake på salladsbädd med citron och dillolja.

Varmrätt

Rödingfilé med blomkålspuré, surdegsflarn, rädisa, haricots verts och vitvinssås.

Helstekt ryggbiff med rödvinssås, rostade rotfrukter och vitlökssvamp.

Dessert

Vit chokladpannacotta med hallon och mynta.

Donuts med äpple och kanel serveras med en kula kanelglass.

Senast uppdaterad:

Sidfot

Öppet idag: 08:00 - 12:00 | 13:00 - 16:00