Vecka 37
Meny för Restaurang Gärdet.
Med reservation för ändringar.
Måndag
Dagens rätt
Gul kycklingcurry med kokosmjölk, rostade cashewnötter, limeklyfta och kokt basmatiris.
Dagens vegetariska
Potatis och rödbetsbiffar med fetaostcréme och bulgursallad.
Dagens extra
Friterad dubbelpanerad fiskfilé med remouladsås, gröna ärtor, citron och kokt potatis.
Tisdag
Dagens rätt
Glaserade tjocka revben med gräddsås, rosenkål, äppelchutney och kokt potatis.
Dagens vegetariska
Linguini med linsbolognese, flagad Grana Padano och basilikaolja.
Dagens extra
Onsdag
Stängt
Torsdag
Dagens rätt
Havets Wallenbergare med dill och romsås, gröna ärtor, citron och kokt potatis.
Dagens vegetariska
Halloumiburgare med srirachamajonnäs, picklad rödlök, romansallad och friterad potatis.
Dagens extra
Fläsknoisette med gräddig örtagårdssås med persiljestekt potatis och varma grönsaker.
Fredag
À la carte-lunch
Boka gärna bord på 0383-976 20
Tre rätter 230 kronor
Förrätt
Laxcarpaccio med schezuanpeppar, dillcrème, lime och cashewnötter.
Västerbottenpaj med kräftröra.
Varmrätt
Viltgryta på hjort med rotfrukter, pumpapuré och rårörda lingon.
Ugnsbakad torskfilé med kräftsmör och dillstompad potatis.
Dessert
Saltkolapaj med lingon.
Vaniljglass med äpple, kanel, honung, valnötscrunch och riven mörk choklad.
Senast uppdaterad: