Gå till innehåll
3 Servicemeddelanden
3 Servicemeddelanden
Logotyp Restaurang Gärdet

Vecka 37

Meny för Restaurang Gärdet.
Med reservation för ändringar.

Måndag

Dagens rätt

Gul kycklingcurry med kokosmjölk, rostade cashewnötter, limeklyfta och kokt basmatiris.

Dagens vegetariska

Potatis och rödbetsbiffar med fetaostcréme och bulgursallad.

Dagens extra

Friterad dubbelpanerad fiskfilé med remouladsås, gröna ärtor, citron och kokt potatis.

Tisdag

Dagens rätt

Glaserade tjocka revben med gräddsås, rosenkål, äppelchutney och kokt potatis.

Dagens vegetariska

Linguini med linsbolognese, flagad Grana Padano och basilikaolja.

Dagens extra

Onsdag

Stängt

Torsdag

Dagens rätt

Havets Wallenbergare med dill och romsås, gröna ärtor, citron och kokt potatis.

Dagens vegetariska

Halloumiburgare med srirachamajonnäs, picklad rödlök, romansallad och friterad potatis.

Dagens extra

Fläsknoisette med gräddig örtagårdssås med persiljestekt potatis och varma grönsaker.

Fredag

À la carte-lunch

Boka gärna bord på 0383-976 20

Tre rätter 230 kronor

Förrätt

Laxcarpaccio med schezuanpeppar, dillcrème, lime och cashewnötter.

Västerbottenpaj med kräftröra.

Varmrätt

Viltgryta på hjort med rotfrukter, pumpapuré och rårörda lingon.

Ugnsbakad torskfilé med kräftsmör och dillstompad potatis.

Dessert

Saltkolapaj med lingon.

Vaniljglass med äpple, kanel, honung, valnötscrunch och riven mörk choklad.

Senast uppdaterad:

Sidfot

Öppet idag: 08:00 - 12:00 | 13:00 - 16:00