Gå till innehåll
2 Servicemeddelanden
2 Servicemeddelanden
Logotyp Restaurang Gärdet

Vecka 38

Meny för Restaurang Gärdet.
Med reservation för ändringar.

Måndag

Dagens rätt

Tjocka revben med äppel- och ingefärssås, äppelmos och kokt potatis.

Dagens vegetariska

Tomat- och ostpaj med sauterad purjolök.

Dagens extra

Gratinerade sejfilé med vitvinssås, citronklyfta och dillvippa.

Tisdag

Dagens rätt

Grillat kycklingbröst med dragon- och senapssås, råstekt potatis och baconfrästa haricots verts.

Dagens vegetariska

Halloumicarbonara med svartpeppar, Grana Padano och äggula.

Dagens extra

Ugnstekt kummelfilé Grenoble-rödbetor, kapris och brynt smör. Kokt potatis och riven pepparrot.

Onsdag

Stängt

Torsdag

Dagens rätt

Mannerströmmingar-stekt marinerad strömmingsfilé med smält smör, lingon och potatismos.

Dagens vegetariska

Gyllengul lasagne med morötter, tomat och gröna linser.

Dagens extra

Boeuf Bourguignon-fransk husmansgryta med rött vin, nötkött, svamp, rökt sidfläsk och smålök.

Fredag

Dagens rätt

Kalvfärsjärpar med svampsås, sockerärtor och pommes chateau.

Dagens vegetariska

Gul ärtsoppa med mejram och timjan. Senap. Dessert:Tunna pannkakor med sylt och grädde.

À la carte, boka bord på 0383 976 20.

Förrätt

Caprese - färska tomater, mozzarella och basilika på husets durumbröd med lufttorkad skinka och basilikaolja.

Joppes räksallad på husets vis med rhode islandsås och pain riche.

Varmrätt

Kryddstekt hjortrygg med Madeirasås, rotselleripuré och potatiskaka.

Ugnsbakad laxloin med lökfräst bladspenat, gräslökshollandaise och pommes duchesse.

Dessert

Crème brûlée med mangosorbet, färska bär och kokossmul.

Key lime pie med passionsfruktssås.

Senast uppdaterad:

Sidfot

Öppet idag: 08:00 - 12:00 | 13:00 - 16:00