Gå till innehåll
5 Servicemeddelanden
5 Servicemeddelanden
Logotyp Restaurang Gärdet

Vecka 50

Meny för Restaurang Gärdet.
Med reservation för ändringar.

Måndag

Dagens rätt

Pytt i panna á la Bellman-med gräddsås, inlagda rödbetor och stekt ägg.

Dagens vegetariska

Paprikagulasch med potatis, tomat och gräddfilstopping.

Dagens extra

Friterad fiskfilé med tartarsås, gröna ärtor, citron och kokt potatis.

Tisdag

Dagens rätt

Dragonstekt kyckling med Dijonsenapssås, lökfräst haricots verts och råstekt potatis.

Dagens vegetariska

Pasta med ädelostsås och sotad broccoli.

Dagens extra

Jultallrik med sill, lax, kallskuret och småvarmt. 175 kronor.

Onsdag

Stängt

Torsdag

Dagens rätt

Viltfärsbiffar med skogssvampsås, potatis- och rotfruktsstomp samt ångade grönsaker.

Dagens vegetariska

Fransk löksoppa på klassiskt vis. Husets dessert.

Dagens extra

Fredag

À la cartelunch, bokas på 0383-976 20.

Förrätt

Tre gånger smörrebröd

Gravlaxcocktail med hovmästarsås och briochebröd.

Varmrätt

Ugnsbakad rödingfilé med smörsås, forellrom och gräslök.

Ankbröst med gräddkokt grönkål smaksatt med tryffelolja och Grana Padano samt balsamicosky.

Dessert

Tiramisu i glass med kaffesirap.

Salt kolapaj med karamelliserade nötter och lättslagen grädde.

Senast uppdaterad: