Vetlanda
Huvudmeny
Hem
Lyssna

Föreningsliv

I Vetlanda kommun finns ett brett och aktivt föreningsliv. Det finns omkring 200 föreningar med många olika verksamheter.

I Vetlanda finns omkring 200 föreningar.

Genom stöd, bidrag och stipendier verkar Vetlanda kommun för att ideella föreningar ska få så goda förutsättningar som möjligt att bedriva sin verksamhet.

Här hittar du information om alla föreningar som finns i kommunen, hur du startar en förening eller ansöker om föreningsbidrag. Du kan också få information om hur din förening kan ansöka om lotteritillstånd.

Föreningar i Vetlanda kommun

I vårt föreningsregisterlänk till annan webbplats kan du se utbudet av föreningar som finns i Vetlanda kommun. Föreningarna presenteras med en beskrivning, kontaktuppgifter och länkar till webbplatser.

Vetlandamodellen - samarbete mellan föreningar, Smålandsidrotten och Vetlanda kommun

Idag är det för många ungdomar som slutar med sitt idrottande alldeles för tidigt och detta tenderar att gå allt längre ner i åldrarna.

Vetlanda kommun har tillsammans med Smålandsidrotten och ett antal idrottsföreningar i både lag- och individuella idrotter tagit fram VetlandamodellenPDF - gemensamma riktlinjer så att fler barn och ungdomar har möjlighet att utöva en eller flera idrotter.

Kontakt

Mats Källqvist

Mats Källqvist

Fritidskonsulent
KoF Adm personal, Kultur och Fritidsförvaltning
Telefon: 0383-974 09
mats.kallqvist@vetlanda.se

Ann-Mari Forsberg

Ann-Mari Forsberg

Kultursekreterare
KoF Adm personal, Kultur och Fritidsförvaltning
Telefon: 0383-974 58, 070-519 74 58
annmari.forsberg@vetlanda.se

Senast uppdaterad 2017-10-11

Synpunkt Vetlanda